Bıyık Darıcalı gençlere müjde getirdi!

Spor 26.11.2020 - 15:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Bıyık Darıcalı gençlere müjde getirdi!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, uzun yıllardan bu yana Darıca’nın kanayan yarası olan Nenehatun Stadı için müjdeli haberler vermeye devam ediyor. Seçim beyannamesinde yer alan Nenehatun Spor Kompleksi projesi için Ankara ile sıcak temaslar kuran Başkan Bıyık, Darıca’nın gençlerinin beklediği haberi verdi. Bıyık, projenin idari bina kısmının protokol sözleşmesini Spor Toto ile birlikte imzaladıklarını resmen duyurdu. İDARİ BİNA KISMI İÇİN PROTOKOL YAPILDI Bıyık sosyal medyadan yaptığı yazılı açıklamada, “Darıca'mız için sorun çözmeye ve hizmet üretmeye devam ediyoruz. Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Bünyamin Bozgeyik'i makamında ziyaret ederek Darıcalı vatandaşlarımıza bir müjde getirdik. Seçim beyannamemizde sizlere söz vermiş olduğumuz Nenehatun Spor Kompleksi projemizin idari bina kısmının protokol sözleşmesini Spor Toto ile birlikte imzaladık. Geri kalan çim sahası, antrenman sahası ve tribünlerimizi de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte tamamlayarak gençlerimizin hizmetine açacağız” dedi. BIYIK: VATANDAŞLARIMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİM Projenin hayatı geçmesine katkı ve destek sağlayan isimlere teşekkür eden Bıyık, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başta olmak üzere Milletvekillerimiz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ve Spor Toto Teşkilatımıza ilçemize vermiş oldukları desteklerinden dolayı vatandaşlarımız adına şükranlarımı sunuyorum. Aşkımız sevdamız olan Darıca'mıza ve değerli gençlerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, uzun yıllardan bu yana Darıca’nın kanayan yarası olan Nenehatun Stadı için müjdeli haberler vermeye devam ediyor. Seçim beyannamesinde yer alan Nenehatun Spor Kompleksi projesi için Ankara ile sıcak temaslar kuran Başkan Bıyık, Darıca’nın gençlerinin beklediği haberi verdi. Bıyık, projenin idari bina kısmının protokol sözleşmesini Spor Toto ile birlikte imzaladıklarını resmen duyurdu.

İDARİ BİNA KISMI İÇİN PROTOKOL YAPILDI

Bıyık sosyal medyadan yaptığı yazılı açıklamada, “Darıca'mız için sorun çözmeye ve hizmet üretmeye devam ediyoruz. Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Bünyamin Bozgeyik'i makamında ziyaret ederek Darıcalı vatandaşlarımıza bir müjde getirdik. Seçim beyannamemizde sizlere söz vermiş olduğumuz Nenehatun Spor Kompleksi projemizin idari bina kısmının protokol sözleşmesini Spor Toto ile birlikte imzaladık. Geri kalan çim sahası, antrenman sahası ve tribünlerimizi de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte tamamlayarak gençlerimizin hizmetine açacağız” dedi.

BIYIK: VATANDAŞLARIMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİM

Projenin hayatı geçmesine katkı ve destek sağlayan isimlere teşekkür eden Bıyık, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başta olmak üzere Milletvekillerimiz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ve Spor Toto Teşkilatımıza ilçemize vermiş oldukları desteklerinden dolayı vatandaşlarımız adına şükranlarımı sunuyorum. Aşkımız sevdamız olan Darıca'mıza ve değerli gençlerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.