19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bıyık; “Darıcalı’nın istemediği hiçbir şey olmayacak”

Darıca 05.06.2020 - 14:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bıyık; “Darıcalı’nın istemediği hiçbir şey olmayacak”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Darıca’da vatandaşların istemediği hiçbir şey olmayacağını söyledi.  Darıca Belediyesi’nden izin alınmadan yapılan 5G verici merkezi inşaatına vatandaşlar tepki gösterdi. Darıca Doktor Zeki Acar Caddesi Sahra Sokak’taki hane halkı belediyeye şikayetlerini bildirdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık gelen şikayetler üzerine verici merkezi inşaatının mühürlenmesi talimatını verdi. Konu ile alakalı gazetemize özel açıklamalarda bulunan Başkan Bıyık, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Darıca halkının yararını gözettik.  İNŞAATI MÜHÜRLEDİK Darıcalı hemşerilerimizle sürekli istişare halinde olarak sorun ve taleplerini dinleyerek bu zamana kadar yol aldık. Darıca Doktor Zeki Acar Caddesi Sahra Sokak’taki vatandaşlarımız belediyemize ulaşarak durumdan rahatsız olduklarını dile getirdiler. Vatandaşlarımızın istemedikleri şeyleri yapmamayı kendine ilk edinmiş bir belediye başkanı olarak sokak sakinlerinin isteklerini yerine getirdik, 5G verici merkezi inşaatını mühürledik” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Darıca’da vatandaşların istemediği hiçbir şey olmayacağını söyledi. 
Darıca Belediyesi’nden izin alınmadan yapılan 5G verici merkezi inşaatına vatandaşlar tepki gösterdi. Darıca Doktor Zeki Acar Caddesi Sahra Sokak’taki hane halkı belediyeye şikayetlerini bildirdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık gelen şikayetler üzerine verici merkezi inşaatının mühürlenmesi talimatını verdi. Konu ile alakalı gazetemize özel açıklamalarda bulunan Başkan Bıyık, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Darıca halkının yararını gözettik. 


İNŞAATI MÜHÜRLEDİK
Darıcalı hemşerilerimizle sürekli istişare halinde olarak sorun ve taleplerini dinleyerek bu zamana kadar yol aldık. Darıca Doktor Zeki Acar Caddesi Sahra Sokak’taki vatandaşlarımız belediyemize ulaşarak durumdan rahatsız olduklarını dile getirdiler. Vatandaşlarımızın istemedikleri şeyleri yapmamayı kendine ilk edinmiş bir belediye başkanı olarak sokak sakinlerinin isteklerini yerine getirdik, 5G verici merkezi inşaatını mühürledik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.