Bıyık, “Gidilecek çok yolunuz var!”

Darıca 26.06.2020 - 14:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bıyık, “Gidilecek çok yolunuz var!”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonu gerçekleşecek Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) Sınavı’na girecek öğrencilere başarılar diledi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonu gerçekleşecek Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) Sınavı’na girecek öğrenciler için bir mesaj yayınladı ve başarılar diledi. Öğrencilerden güzel haber beklediğini ifade eden ve emeklerinin karşılığını almalarını dileyen Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Hafta sonu gerçekleşecek Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) Sınavı’na girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. 1 yıl boyunca çalışıp emek verdiniz. Şimdi emeğinizin karşılığını alma vakti. Pandemi sürecinden dolayı zor günler geçirdiğinizi biliyorum. Bizler sizlerin her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Darıca Belediyesi olarak bizler üzerimize düşen hazırlıkları yaptık. Sınavın yapılacağı bütün okulları dezenfekte ettik ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte çocuklarımız için en uygun sınav ortamını hazırladık” dedi. GENÇLERE İNANCIM TAM Gençlere inandığını ve güzel haberler beklediğini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, ayrıca Darıca Belediyesi Bilgi Evleri Hazırlık Kursu öğrencilerine de Whatsapp üzerinden görüntülü video göndererek başarılar diledi. Başkan Bıyık, “Darıca Belediye Başkanı ve bir abiniz olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğimi bilmenizi istiyorum. Size inanıyor ve güveniyorum. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Allah gönlünüze göre versin diyor size ve ailene sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu. Alınacak sonucun ne olursa olsun hiçbir şeyin gençlerin sağlığından ve mutluluğundan önemli olmadığını da belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Sınav, elbette hayatınızda önemli bir dönüm noktası. Ancak alınacak hiçbir sonuç gençlerin moral ve sağlığından önemli değildir. Önünüzde uzun bir hayat olduğunu ve gidilecek çok yol olduğunu unutmayın. Bu duygu ve düşüncelerle büyük bir özveriyle sınava hazırlanan gençlerimizin ve destekleriyle evlatlarının yanlarında olan ailelerinin heyecanlarını paylaşıyor üstün başarılar diliyorum” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonu gerçekleşecek Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) Sınavı’na girecek öğrencilere başarılar diledi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonu gerçekleşecek Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) Sınavı’na girecek öğrenciler için bir mesaj yayınladı ve başarılar diledi. Öğrencilerden güzel haber beklediğini ifade eden ve emeklerinin karşılığını almalarını dileyen Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Hafta sonu gerçekleşecek Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) Sınavı’na girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. 1 yıl boyunca çalışıp emek verdiniz. Şimdi emeğinizin karşılığını alma vakti. Pandemi sürecinden dolayı zor günler geçirdiğinizi biliyorum. Bizler sizlerin her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Darıca Belediyesi olarak bizler üzerimize düşen hazırlıkları yaptık. Sınavın yapılacağı bütün okulları dezenfekte ettik ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte çocuklarımız için en uygun sınav ortamını hazırladık” dedi.

GENÇLERE İNANCIM TAM

Gençlere inandığını ve güzel haberler beklediğini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, ayrıca Darıca Belediyesi Bilgi Evleri Hazırlık Kursu öğrencilerine de Whatsapp üzerinden görüntülü video göndererek başarılar diledi. Başkan Bıyık, “Darıca Belediye Başkanı ve bir abiniz olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğimi bilmenizi istiyorum. Size inanıyor ve güveniyorum. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Allah gönlünüze göre versin diyor size ve ailene sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu. Alınacak sonucun ne olursa olsun hiçbir şeyin gençlerin sağlığından ve mutluluğundan önemli olmadığını da belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Sınav, elbette hayatınızda önemli bir dönüm noktası. Ancak alınacak hiçbir sonuç gençlerin moral ve sağlığından önemli değildir. Önünüzde uzun bir hayat olduğunu ve gidilecek çok yol olduğunu unutmayın. Bu duygu ve düşüncelerle büyük bir özveriyle sınava hazırlanan gençlerimizin ve destekleriyle evlatlarının yanlarında olan ailelerinin heyecanlarını paylaşıyor üstün başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.