Bıyık güne Demirtaş’la başladı

Darıca 29.09.2020 - 11:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bıyık güne Demirtaş’la başladı

Halk ile iç içe olan ve esnaf ziyaretlerini aksatmayarak gönüllere dokunan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bugün güne Darıca’nın tanınan ve sevilen iş ve spor insanı Lokman Demirtaş ile başladı. Metehan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Darıcaspor Başkanı olan Demirtaş’ı yerinde ziyaret eden Başkan Bıyık’a ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz da eşlik etti. Bıyık ziyarette yaptığı konuşmada, “Darıca’mızın büyümesine ve gelişmesine katkı sunan herkesin yanındayız. İlçemizin değerli işadamlarından Lokman Bey de bu isimlerden bir tanesi. Fırsat buldukça güne esnaflarımızı ziyaret ederek start veriyoruz. Bizi ağırlayan Metehan İnşaat’ın sahibi Lokman Demirtaş ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi. BAŞKANIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMIYOR Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu dile getiren Lokman Demirtaş, “Başkanımız sağolsun bizleri yalnız bırakmıyor.  Bugün de sabahın erken saatlerimizde ziyaretimize gelerek bizi çok mutlu etti. Her zaman söylediğim gibi Darıca ailesinden olmaktan dolayı kendimi şanslı hissediyorum. Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık ve Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ayhan Naci Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

Halk ile iç içe olan ve esnaf ziyaretlerini aksatmayarak gönüllere dokunan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bugün güne Darıca’nın tanınan ve sevilen iş ve spor insanı Lokman Demirtaş ile başladı. Metehan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Darıcaspor Başkanı olan Demirtaş’ı yerinde ziyaret eden Başkan Bıyık’a ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz da eşlik etti. Bıyık ziyarette yaptığı konuşmada, “Darıca’mızın büyümesine ve gelişmesine katkı sunan herkesin yanındayız. İlçemizin değerli işadamlarından Lokman Bey de bu isimlerden bir tanesi. Fırsat buldukça güne esnaflarımızı ziyaret ederek start veriyoruz. Bizi ağırlayan Metehan İnşaat’ın sahibi Lokman Demirtaş ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKANIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu dile getiren Lokman Demirtaş, “Başkanımız sağolsun bizleri yalnız bırakmıyor.  Bugün de sabahın erken saatlerimizde ziyaretimize gelerek bizi çok mutlu etti. Her zaman söylediğim gibi Darıca ailesinden olmaktan dolayı kendimi şanslı hissediyorum. Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık ve Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ayhan Naci Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.