19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bıyık’ı 100 kişiyle karşıladılar

Darıca 05.12.2017 - 13:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bıyık’ı 100 kişiyle karşıladılar

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonu oldukça yoğun bir mesai harcadı. Gün boyu düğün ve dernek ziyaretlerinde bulunan Başkan Bıyık, Kastamonulular Derneği’nde ise sevgi seli ile karşılandı.

100’den fazla dernek üyesi Başkan Bıyık’ı karşılarken oldukça renkli görüntüler yaşandı. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, kongreden sonra dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Hafta sonu oldukça yoğun bir tempoda çalışan İlçe Başkanı Bıyık, gün boyu düğün dernek ziyaretlerinin yanı sıra çeşitli temaslarda bulundu. Düğün merasimlerinde Darıcalıların mutluluklarına ortak olan başkan Bıyk, aynı zamanda dernek ziyaretlerinde de bulunarak toplumun her kesimiyle bir araya geldi. Kabasakal Köyü Derneği’nin Hamsi Günü programına katılan Başkan Bıyık, daha sonra sırasıyla Kütahyalılar, Kastamonulular ve Trabzonlular Dernekleri’ne kongreye katılımları nedeniyle iade-i ziyaretlerde bulundu. SICAK KARŞILAMA İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, Kastamonulular Derneği’nde ise büyük bir sürprizle karşılaştı. Kastamonulular Derneği, AK Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık’ı 100 kişi ile karşılarken ziyarette oldukça renkli görüntüler yaşandı. Kastamonulular, Bıyık’a ziyaret nedeniyle teşekkür ederken başkan Bıyık da sıcak karşılama nedeniyle teşekkür etti. Darıca’yı toplumun bütün kesimleriyle yönetmek için ziyaretler ve istişareler yaptıklarını ifade eden başkan Bıyık, derneklerde vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini de dinledi. Darıca’da yapılan yatırımları ve hizmetleri anlatan Başkan Bıyık, AK Parti’nin herkesin partisi olduğunu söyledi.
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonu oldukça yoğun bir mesai harcadı. Gün boyu düğün ve dernek ziyaretlerinde bulunan Başkan Bıyık, Kastamonulular Derneği’nde ise sevgi seli ile karşılandı.

100’den fazla dernek üyesi Başkan Bıyık’ı karşılarken oldukça renkli görüntüler yaşandı. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, kongreden sonra dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Hafta sonu oldukça yoğun bir tempoda çalışan İlçe Başkanı Bıyık, gün boyu düğün dernek ziyaretlerinin yanı sıra çeşitli temaslarda bulundu. Düğün merasimlerinde Darıcalıların mutluluklarına ortak olan başkan Bıyk, aynı zamanda dernek ziyaretlerinde de bulunarak toplumun her kesimiyle bir araya geldi. Kabasakal Köyü Derneği’nin Hamsi Günü programına katılan Başkan Bıyık, daha sonra sırasıyla Kütahyalılar, Kastamonulular ve Trabzonlular Dernekleri’ne kongreye katılımları nedeniyle iade-i ziyaretlerde bulundu.

SICAK KARŞILAMA

İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, Kastamonulular Derneği’nde ise büyük bir sürprizle karşılaştı. Kastamonulular Derneği, AK Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık’ı 100 kişi ile karşılarken ziyarette oldukça renkli görüntüler yaşandı. Kastamonulular, Bıyık’a ziyaret nedeniyle teşekkür ederken başkan Bıyık da sıcak karşılama nedeniyle teşekkür etti. Darıca’yı toplumun bütün kesimleriyle yönetmek için ziyaretler ve istişareler yaptıklarını ifade eden başkan Bıyık, derneklerde vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini de dinledi. Darıca’da yapılan yatırımları ve hizmetleri anlatan Başkan Bıyık, AK Parti’nin herkesin partisi olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.