19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bıyık mutluluklara ortak oluyor

Darıca 09.06.2019 - 18:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık mutluluklara ortak oluyor

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık hafta sonunda vatandaşların mutlu günlerinde yanında oldu. Göreve geldiği günden bu yana vatandaşları bir an yalnız bırakmayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonunda Darıcalı vatandaşların düğünlerine katıldı. Vatandaşların mutluluklarına ortak olan Başkan Bıyık, hafta sonu birden fazla düğüne katıldı. mutlu anlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Başkan Bıyık, “Darıca’lı ailelerimizin en mutlu günlerinde yanlarında olmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz andan itibaren söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Hafta sonumuzda Darıcalı vatandaşlarımızı yine yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak olduk. Genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” ifadelerine yer verdi. KÜBRA AKABALI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık hafta sonunda vatandaşların mutlu günlerinde yanında oldu. Göreve geldiği günden bu yana vatandaşları bir an yalnız bırakmayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonunda Darıcalı vatandaşların düğünlerine katıldı. Vatandaşların mutluluklarına ortak olan Başkan Bıyık, hafta sonu birden fazla düğüne katıldı. mutlu anlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Başkan Bıyık, “Darıca’lı ailelerimizin en mutlu günlerinde yanlarında olmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz andan itibaren söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Hafta sonumuzda Darıcalı vatandaşlarımızı yine yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak olduk. Genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.