GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bıyık, pazarcı esnafının yanında!

Darıca 15.10.2019 - 18:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bıyık, pazarcı esnafının yanında!

BAŞKAN BIYIK, SALI PAZARINI GEZİP VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her hafta farklı bir mahallede kurulan pazarı ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinleyip taleplerini not alıyor. Başkan Bıyık’ın bu haftaki durağı Osmangazi Mahallesi’nde kurulan Salı Pazarı oldu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık beraberinde Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır ve Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş ile birlikte pazarı gezerek mahalleliyle de hasbihal etti. VATANDAŞIN GÜNDEMİ BİZİM GÜNDEMİMİZ OLACAK Pazarcı esnafını tek tek ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Başkan Bıyık, pazara gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Pazarcı esnafıyla kahvaltı da yapan Başkan Bıyık, vatandaşlara dokunacak işler yapacaklarını ifade ederek “Bizim belediye olarak gündemimizle vatandaşın gündemi aynı olacak. Vatandaşımızın gündemi bizim de gündemimiz olacak. Halkımızın istemediği şeyleri yapmayacağız. Mahallelerimizi gezerek sorun ve taleplerini not alıyoruz. Aldığımız notları dikkate alarak vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak işler yapacağız” diye konuştu.
BAŞKAN BIYIK, SALI PAZARINI GEZİP VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her hafta farklı bir mahallede kurulan pazarı ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinleyip taleplerini not alıyor. Başkan Bıyık’ın bu haftaki durağı Osmangazi Mahallesi’nde kurulan Salı Pazarı oldu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık beraberinde Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır ve Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş ile birlikte pazarı gezerek mahalleliyle de hasbihal etti.

VATANDAŞIN GÜNDEMİ BİZİM GÜNDEMİMİZ OLACAK

Pazarcı esnafını tek tek ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Başkan Bıyık, pazara gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Pazarcı esnafıyla kahvaltı da yapan Başkan Bıyık, vatandaşlara dokunacak işler yapacaklarını ifade ederek “Bizim belediye olarak gündemimizle vatandaşın gündemi aynı olacak. Vatandaşımızın gündemi bizim de gündemimiz olacak. Halkımızın istemediği şeyleri yapmayacağız. Mahallelerimizi gezerek sorun ve taleplerini not alıyoruz. Aldığımız notları dikkate alarak vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak işler yapacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.