Bıyık'tan İlk Açıklama

Darıca 13.01.2019 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık'tan İlk Açıklama

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti’nin Darıca Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Muzaffer Bıyık, açıklamada bulunarak gönül belediyeciliğini layıkıyla yerine getireceğini söyledi.

 AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere verdi: “Bugün Cumhurbaşkanımız tarafından Darıca Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmam benim için tarifsiz bir mutluluk ve gurur kaynağıdır. Beni bu kutsal göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve parti büyüklerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu göreve layık olmak için elimden geleni yapacağım. Yaklaşık 9 yıl ilçe başkanı olarak bu davaya hizmet etme onurunu yaşadım. Belediye Başkan Adayı olarak ve inşallah teşkilatlarımızla birlikte yapacağımız çalışma ile gece gündüz demeden kapı kapı dolaşarak seçimi kazanıp belediye başkanı olarak da kutu davamıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. Teşkilatımız ve vatandaşlarımızla bir bütün olarak gönül belediyeciliğini layıkıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Cumhurbaşkanımızın da başlattığı ve çağrıda bulunduğu kampanyaya destek vererek daha çevreci bir belediyeciliği hayata geçireceğiz.” Bıyık açıklamaları esnasında Darıcalılara da seslenerek şu sözleri kullandı. "Çok kıymetli Darıcalı hemşerilerim. Bugün tarafıma, AK Parti Genel Başkanımız, Sayıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edilen Darıca Belediye Başkanlığı Adaylığı ile büyük onur ve gurur duydum. İlçe Başkanlığı yaptığımız dönemlerde ki azim ve gayretlerimiz ile nasıl ki Darıca' da her kesimin sevgisine layık olup siyaset yaptı isek, Demokraside asil olan halkın vekilleri olan biz siyasetciler olarak, 31 Martta Belediye Başkanlığına bizleri layık görür iseniz; sizin emanetiniz olan, esasında sizin olan başkanlık makamında vekiliniz olarak biz, 1 Nisan tarihinden itibaren Darıcalı hemşerilerimizle birlikte Belediyemizi de aynı azim ve gayretle hep beraber yöneteceğiz. Bu minvalde, 1 Nisandan itibaren Darıca' da AK Partimizin 2001 ruhunu yenilenen kadrolarımızla tekrar yeşerteceğiz. Darıca' yı kaldığı yerden, hakettiği yerde ki hedeflerine hep beraber taşıyacağız. Darıca' yı İstanbul ile Kocaeli' nin birleştiği yerde bölgesinin lider ilçesi haline getireceğiz. Kocaeli Darıca' dan başlar diyeceğiz. İlerleyen günlerde Darıcamızda uygulamaya ve hayata geçireceğimiz seçim beyannamemiz ile projelerimizi açıklayacağımızı bildirirken, süreçte emeği geçen herkese şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunarım."
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti’nin Darıca Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Muzaffer Bıyık, açıklamada bulunarak gönül belediyeciliğini layıkıyla yerine getireceğini söyledi.

 AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere verdi: “Bugün Cumhurbaşkanımız tarafından Darıca Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmam benim için tarifsiz bir mutluluk ve gurur kaynağıdır. Beni bu kutsal göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve parti büyüklerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu göreve layık olmak için elimden geleni yapacağım. Yaklaşık 9 yıl ilçe başkanı olarak bu davaya hizmet etme onurunu yaşadım. Belediye Başkan Adayı olarak ve inşallah teşkilatlarımızla birlikte yapacağımız çalışma ile gece gündüz demeden kapı kapı dolaşarak seçimi kazanıp belediye başkanı olarak da kutu davamıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. Teşkilatımız ve vatandaşlarımızla bir bütün olarak gönül belediyeciliğini layıkıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Cumhurbaşkanımızın da başlattığı ve çağrıda bulunduğu kampanyaya destek vererek daha çevreci bir belediyeciliği hayata geçireceğiz.”

Bıyık açıklamaları esnasında Darıcalılara da seslenerek şu sözleri kullandı.

"Çok kıymetli Darıcalı hemşerilerim.

Bugün tarafıma, AK Parti Genel Başkanımız, Sayıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edilen Darıca Belediye Başkanlığı Adaylığı ile büyük onur ve gurur duydum.

İlçe Başkanlığı yaptığımız dönemlerde ki azim ve gayretlerimiz ile nasıl ki Darıca' da her kesimin sevgisine layık olup siyaset yaptı isek,
Demokraside asil olan halkın vekilleri olan biz siyasetciler olarak, 31 Martta Belediye Başkanlığına bizleri layık görür iseniz; sizin emanetiniz olan, esasında sizin olan başkanlık makamında vekiliniz olarak biz, 1 Nisan tarihinden itibaren Darıcalı hemşerilerimizle birlikte Belediyemizi de aynı azim ve gayretle hep beraber yöneteceğiz.

Bu minvalde, 1 Nisandan itibaren Darıca' da AK Partimizin 2001 ruhunu yenilenen kadrolarımızla tekrar yeşerteceğiz. Darıca' yı kaldığı yerden, hakettiği yerde ki hedeflerine hep beraber taşıyacağız.

Darıca' yı İstanbul ile Kocaeli' nin birleştiği yerde bölgesinin lider ilçesi haline getireceğiz.
Kocaeli Darıca' dan başlar diyeceğiz.

İlerleyen günlerde Darıcamızda uygulamaya ve hayata geçireceğimiz seçim beyannamemiz ile projelerimizi açıklayacağımızı bildirirken, süreçte emeği geçen herkese şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunarım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.