19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bıyık’tan vefa ziyaretleri

Darıca 11.12.2017 - 10:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bıyık’tan vefa ziyaretleri

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, geçmiş dönemlerde partide görev yapmış ve ilçe yönetimlerinde yer almış isimlere vefa ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi, geçmiş dönemlerde Darıca AK Parti’de görev yapmış ve ilçe yönetimlerde bulunmuş isimlere vefa ziyaretlerine devam ediyor. Partiye emek vermiş ve partinin çeşitli kademelerinde görev yapmış isimleri ev ve iş yerlerinde ziyaret eden Bıyık, birlik beraberlik mesajları veriyor. Ziyaretler nedeniyle memnuniyetlerini dile getiren eden partililer de unutulmamanın güzel olduğunu ifade ederek gösterdiği incelik nedeniyle Bıyık’a teşekkür ettiler. HİZMET YARIŞI AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise “AK Parti bir dava partisidir. Partimizde görev yapan herkes bu davaya hizmet etmek için çalışmıştır. Bu bir hizmet yarışıdır. Önemli olan AK Parti’ye hizmet etmektir. Hepimizin amacı partimizin başarısını daim kılmak ve mazlumların sesi olmaya devam etmektir. Bunun için hepimize görevler düşüyor. Birlik beraberlik içerisinde 2019 seçimlerine hazırlanacağız. Hepimiz elimizi taşın altına sokmalıyız.” dedi.
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, geçmiş dönemlerde partide görev yapmış ve ilçe yönetimlerinde yer almış isimlere vefa ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi, geçmiş dönemlerde Darıca AK Parti’de görev yapmış ve ilçe yönetimlerde bulunmuş isimlere vefa ziyaretlerine devam ediyor. Partiye emek vermiş ve partinin çeşitli kademelerinde görev yapmış isimleri ev ve iş yerlerinde ziyaret eden Bıyık, birlik beraberlik mesajları veriyor. Ziyaretler nedeniyle memnuniyetlerini dile getiren eden partililer de unutulmamanın güzel olduğunu ifade ederek gösterdiği incelik nedeniyle Bıyık’a teşekkür ettiler.

HİZMET YARIŞI

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise “AK Parti bir dava partisidir. Partimizde görev yapan herkes bu davaya hizmet etmek için çalışmıştır. Bu bir hizmet yarışıdır. Önemli olan AK Parti’ye hizmet etmektir. Hepimizin amacı partimizin başarısını daim kılmak ve mazlumların sesi olmaya devam etmektir. Bunun için hepimize görevler düşüyor. Birlik beraberlik içerisinde 2019 seçimlerine hazırlanacağız. Hepimiz elimizi taşın altına sokmalıyız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.