Bıyık ve Ekibi Karabacak'a Gitti

Darıca 05.10.2017 - 21:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bıyık ve Ekibi Karabacak'a Gitti

Darıca  AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve ilçe yöneticileri,  Darıca Belediye Başkanı  Şükrü Karabacak'ı makamında ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Hac vazifesini yerine getiren Başkan Karabacak'ı tebrik ederek, ibadetinin kabul olması temennisinde bulunan Başkan Bıyık ve beraberindekiler,  AK Partiiktidarıyla birlikte her alanda olduğu gibi yerel yönetimlerde de önemli hizmetlere imza atıldığının altını çizerek, Başkan Karabacak'a  Darıca'ya kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi. Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Bıyık ve ilçe yönetimine teşekkür eden  Darıca Belediye Başkanı  Şükrü Karabacak ise geçtiğimiz günlerde yapılan kongreyle işbaşına gelen yeni ilçe yöneticilerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Başkan Karabacak, "13 yıldır halka hizmet Hakk'a hizmettir anlayışıyla görev yaptığımız ilçemizde yapılan her başarılı projede teşkilatlarımızın önemli payı vardır. İnanıyorum ki yeni ilçe yönetimimizle birlikte de önemli projelerin altına imza atacağız. Bizler büyük bir aileyiz" diyerek düşüncelerini açıkladı. 

Darıca  AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve ilçe yöneticileri,  Darıca Belediye Başkanı  Şükrü Karabacak'ı makamında ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Hac vazifesini yerine getiren Başkan Karabacak'ı tebrik ederek, ibadetinin kabul olması temennisinde bulunan Başkan Bıyık ve beraberindekiler,  AK Partiiktidarıyla birlikte her alanda olduğu gibi yerel yönetimlerde de önemli hizmetlere imza atıldığının altını çizerek, Başkan Karabacak'a  Darıca'ya kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Bıyık ve ilçe yönetimine teşekkür eden  Darıca Belediye Başkanı  Şükrü Karabacak ise geçtiğimiz günlerde yapılan kongreyle işbaşına gelen yeni ilçe yöneticilerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Başkan Karabacak, "13 yıldır halka hizmet Hakk'a hizmettir anlayışıyla görev yaptığımız ilçemizde yapılan her başarılı projede teşkilatlarımızın önemli payı vardır. İnanıyorum ki yeni ilçe yönetimimizle birlikte de önemli projelerin altına imza atacağız. Bizler büyük bir aileyiz" diyerek düşüncelerini açıkladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.