Bıyık, “Yaraları birlikte saracağız”

Darıca 07.02.2020 - 16:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bıyık, “Yaraları birlikte saracağız”

Geçtiğimiz günlerde çıkan yangın nedeniyle mağdur olan Darıca Park AVM esnafı, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a konuk oldu. İlk olarak Başkan Muzaffer Bıyık’a giden esnaflar karşılıklı istişarede bulunarak “Yaraları hep beraber saracağız, birlikte ayağa kalkacağız” dedi. Darıca Park AVM’de geçtiğimiz gün çıkan yangın herkesi üzmüş ve pek çok esnaf yangın nedeniyle mağdur kalmıştı. Şu an hizmet veremeyen Darıca Park AVM’de esnaf, ilk olarak Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a konuk oldu. Başkan Muzaffer Bıyık, esnafla karşılıklı görüşerek bundan sonrası adına yol haritası belirledi. Darıca Park AVM sahibi Abdullah Örs’ün de katıldığı ziyarette, esnaf duygu ve düşüncelerini Başkan Bıyık’la paylaşarak görüş dile getirdiler.  ZOR GÜNLER GEÇECEKTİR Darıca Park AVM’de bundan sonrası yapılacakların masaya yatırıldığı ziyarette esnafla buluşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Yeniden geçmiş olsun diyorum, inşallah en kısa zamanda yaralar sarılacaktır, bu zor günleri bir arada olarak hep birlikte atlatacağız inşallah” yorumunu yaptı. Darıca Park AVM’de bundan sonra izlenecek olan yol ve AVM konusunda nelerin yapılacağının önümüzdeki günlerde daha net şekilde kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor. AVM ESNAFININ SIKINTISINI ÇÖZECEĞİZ Yangının yaralarını sarmaya çalışan Darıca Park AVM Yönetimi ve esnaf, maddi sıkıntılarına son vermek için çözüm yolları arıyor. Bu kapsamda ziyaretlerini sürdüren AVM’nin sahibi Abdullah Örs ve yangında dükkanları zarar gören esnaf, Başkan Bıyık’ın ardından toplu olarak Kaymakam Ömer Karaman’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Yangının ardından bir kez daha geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Ömer Karaman ise, AVM Yönetimi ve esnafının bugünkü sıkıntılarını kısa zaman içerisinde atlatacağına inandığını söyledi. Doğal afet kriterlerini de inceleyeceğini belirten Kaymakam Karaman, devlet ve kamu açısından yasal çerçevede neler yapılabileceği konusunda çalışma başlatacağını ifade ederek, mevzuat kapsamı içerisinde üzerlerine ne düşüyorsa seve seve yardımcı olacaklarını kaydetti.        

Geçtiğimiz günlerde çıkan yangın nedeniyle mağdur olan Darıca Park AVM esnafı, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a konuk oldu. İlk olarak Başkan Muzaffer Bıyık’a giden esnaflar karşılıklı istişarede bulunarak “Yaraları hep beraber saracağız, birlikte ayağa kalkacağız” dedi.

Darıca Park AVM’de geçtiğimiz gün çıkan yangın herkesi üzmüş ve pek çok esnaf yangın nedeniyle mağdur kalmıştı. Şu an hizmet veremeyen Darıca Park AVM’de esnaf, ilk olarak Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a konuk oldu. Başkan Muzaffer Bıyık, esnafla karşılıklı görüşerek bundan sonrası adına yol haritası belirledi. Darıca Park AVM sahibi Abdullah Örs’ün de katıldığı ziyarette, esnaf duygu ve düşüncelerini Başkan Bıyık’la paylaşarak görüş dile getirdiler. 

ZOR GÜNLER GEÇECEKTİR

Darıca Park AVM’de bundan sonrası yapılacakların masaya yatırıldığı ziyarette esnafla buluşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Yeniden geçmiş olsun diyorum, inşallah en kısa zamanda yaralar sarılacaktır, bu zor günleri bir arada olarak hep birlikte atlatacağız inşallah” yorumunu yaptı. Darıca Park AVM’de bundan sonra izlenecek olan yol ve AVM konusunda nelerin yapılacağının önümüzdeki günlerde daha net şekilde kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

AVM ESNAFININ SIKINTISINI ÇÖZECEĞİZ

Yangının yaralarını sarmaya çalışan Darıca Park AVM Yönetimi ve esnaf, maddi sıkıntılarına son vermek için çözüm yolları arıyor. Bu kapsamda ziyaretlerini sürdüren AVM’nin sahibi Abdullah Örs ve yangında dükkanları zarar gören esnaf, Başkan Bıyık’ın ardından toplu olarak Kaymakam Ömer Karaman’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Yangının ardından bir kez daha geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Ömer Karaman ise, AVM Yönetimi ve esnafının bugünkü sıkıntılarını kısa zaman içerisinde atlatacağına inandığını söyledi. Doğal afet kriterlerini de inceleyeceğini belirten Kaymakam Karaman, devlet ve kamu açısından yasal çerçevede neler yapılabileceği konusunda çalışma başlatacağını ifade ederek, mevzuat kapsamı içerisinde üzerlerine ne düşüyorsa seve seve yardımcı olacaklarını kaydetti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.