19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Biz Birlikte Güçlüyüz!

Siyaset 17.12.2017 - 14:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Biz Birlikte Güçlüyüz!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Gebze, Dilovası ve Darıca ilçe gençlik kolları başkanları ile bir araya gelerek “Kocaeli İlçe Gençlik Kolları Başkanları Tanıtım Toplantısı’na” katılım sağladı. Tanıtım programına birlikte giderek adeta gövde gösterisi yapan başkanlar “Biz birlikte güçlüyüz.” dedi.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yeni Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, İlk defa gerçekleştirilen Kocaeli İlçe Gençlik Kolları Başkanları Tanıtım Toplantısına gitmek için Kocaeli’nin yolunu tuttu. Örnek bir davranış sergileyen ilçe gençlik kolları başkanları ‘Bir aradayız’ mesajı verdiler. 2019 SEÇİMLERİNE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, “İlk Kocaeli ilçe gençlik kolları toplantısında buluşacağız. Birbirinden değerli gençlik kolları başkanları ile bir araya geleceğiz. Yeni Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Ayhan Yılmaz’a görevinde başarılar diliyorum. Bu kutlu yolda güzel işlere imza atmasını ve görevinin hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Siyaset gençleşiyor Türkiye güçleniyor!’ sloganından yola çıkarak biz gençler hep birlikteyiz. Birlikte güzel işler başaracağız. 2019 seçimlerine birlikte yürüyeceğiz ve kazanacağız. Bu kutlu yolda gençlik kolları başkanlarımızla huzur ve barış içinde çalışacağız. ” dedi.
AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Gebze, Dilovası ve Darıca ilçe gençlik kolları başkanları ile bir araya gelerek “Kocaeli İlçe Gençlik Kolları Başkanları Tanıtım Toplantısı’na” katılım sağladı. Tanıtım programına birlikte giderek adeta gövde gösterisi yapan başkanlar “Biz birlikte güçlüyüz.” dedi.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yeni Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, İlk defa gerçekleştirilen Kocaeli İlçe Gençlik Kolları Başkanları Tanıtım Toplantısına gitmek için Kocaeli’nin yolunu tuttu. Örnek bir davranış sergileyen ilçe gençlik kolları başkanları ‘Bir aradayız’ mesajı verdiler.

2019 SEÇİMLERİNE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, “İlk Kocaeli ilçe gençlik kolları toplantısında buluşacağız. Birbirinden değerli gençlik kolları başkanları ile bir araya geleceğiz. Yeni Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Ayhan Yılmaz’a görevinde başarılar diliyorum. Bu kutlu yolda güzel işlere imza atmasını ve görevinin hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Siyaset gençleşiyor Türkiye güçleniyor!’ sloganından yola çıkarak biz gençler hep birlikteyiz. Birlikte güzel işler başaracağız. 2019 seçimlerine birlikte yürüyeceğiz ve kazanacağız. Bu kutlu yolda gençlik kolları başkanlarımızla huzur ve barış içinde çalışacağız. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.