19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Biz daha ölmedik!

Spor 30.11.2017 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Biz daha ölmedik!

DARICA G.B, ZORLU ERZİNCAN DEPLASMANI ÖNCESİNDE TEK YUMRUK OLDU

Cafercan, Halil, Cem ve Ömer gibi yıldızlarından mahrum çıkacağı Erzincanspor deplasmanı öncesi kenetlenen Darıca Gençlerbirliği ailesi, zorlu maçta yüreğini ortaya koyarak Erzincan’dan zaferle dönmek istiyor. İstikrarsız performansına rağmen zirvenin sadece 4 puan gerisinde olan Darıca Gençlerbirliği, Pazar günü sezonun en zor deplasmanlarından biri olan Anagold 24 Erzincanspor karşısında 3 puan savaşı verecek. Bu sezon liderleri tahtlarından indirmeyi başarsa da kağıt üzerinde kolay lokma gözüken rakiplere karşı diş geçiremeyen sarı yeşilliler, zorlu Erzincan deplasmanından zaferle dönerek rakiplerine ‘’Biz daha ölmedik’’ mesajı vermek istiyor. BALCIOĞLU: KAZANMAYI İSTEYEN BİR RAKİP BULACAĞIZ Dün saat 11.30’da yapılan antrenman öncesi oyuncularıyla saha ortasında toplantı yapan Teknik Sorumlu Uğur Balcıoğlu, ‘’Katı savunma yapan, oyunu çirkinleştiren, bize karşı sadece 1 puanı düşünen rakiplerin aksine Pazar günü bambaşka bir maça çıkacağız. Bize karşı oyunu hükmetmeye çalışan, karşımızda kazanmayı isteyen bir rakip bulacağız. Bunu lehimize çevirip ihtiyacımız olan galibiyeti alacak güce ve kaliteye sahibiz. Devre sonuna kadar elimizden geleni yapıp, ligi en iyi nokta bitirmek bizim elimizde. Hepinize güveniyorum’’dedi.  
DARICA G.B, ZORLU ERZİNCAN DEPLASMANI ÖNCESİNDE TEK YUMRUK OLDU

Cafercan, Halil, Cem ve Ömer gibi yıldızlarından mahrum çıkacağı Erzincanspor deplasmanı öncesi kenetlenen Darıca Gençlerbirliği ailesi, zorlu maçta yüreğini ortaya koyarak Erzincan’dan zaferle dönmek istiyor.

İstikrarsız performansına rağmen zirvenin sadece 4 puan gerisinde olan Darıca Gençlerbirliği, Pazar günü sezonun en zor deplasmanlarından biri olan Anagold 24 Erzincanspor karşısında 3 puan savaşı verecek. Bu sezon liderleri tahtlarından indirmeyi başarsa da kağıt üzerinde kolay lokma gözüken rakiplere karşı diş geçiremeyen sarı yeşilliler, zorlu Erzincan deplasmanından zaferle dönerek rakiplerine ‘’Biz daha ölmedik’’ mesajı vermek istiyor.

BALCIOĞLU: KAZANMAYI İSTEYEN BİR RAKİP BULACAĞIZ

Dün saat 11.30’da yapılan antrenman öncesi oyuncularıyla saha ortasında toplantı yapan Teknik Sorumlu Uğur Balcıoğlu, ‘’Katı savunma yapan, oyunu çirkinleştiren, bize karşı sadece 1 puanı düşünen rakiplerin aksine Pazar günü bambaşka bir maça çıkacağız. Bize karşı oyunu hükmetmeye çalışan, karşımızda kazanmayı isteyen bir rakip bulacağız. Bunu lehimize çevirip ihtiyacımız olan galibiyeti alacak güce ve kaliteye sahibiz. Devre sonuna kadar elimizden geleni yapıp, ligi en iyi nokta bitirmek bizim elimizde. Hepinize güveniyorum’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.