19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

"Biz iktidara yürüyoruz"

Siyaset 12.08.2020 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

"Biz iktidara yürüyoruz"

İYİ PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANI ŞANBAZ YILDIZ, MHP’NİN “EVİNİZE GERİ DÖNÜN” ÇAĞRISINA YÖNELİK AÇIKLAMA YAPTI

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ülke ve Kocaeli’nin siyasi gündemini değerlendirdi. MHP’nin “evinize geri dönün” çağrısına itibar etmediklerini söyleyen Yıldız, “İYİ Parti ve birlikte yol yürüdüğümüz dostlarımızla birlikte iktidar olacağız” dedi. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ülke ve Kocaeli’nin siyasi gündemini değerlendirdi. Türkiye’nin yüzde 70 civarında merkez sağda oluşmuş seçmen kitlesine sahip olduğunu söyleyen Yıldız, “Ülkenin Atatürkçü, demokrat, laik vatanına ve milletine sevdalı bir yönetime ihtiyacı var. Ülke insanı yaşatılan ekonomik buhranlarla yorgun düşmüş durumda. Bu ülkenin insanları böyle bir yönetimi hak etmiyor. Biz ve dostlarımız bu ülkeyi düzlüğe çıkartacak donanıma sahibiz” dedi. AKŞENER PARTİYE GİTMEYECEK Genel Başkan Meral Hanımı 13 Ağustos Perşembe günü saat 18.00’de Kuruçeşme turnikelerinde karşılayacaklarını söyleyen Yıldız, karşılamadan sonra araç tanıtım töreninin yapılacağı alana geçeceklerini söyledi. Yıldız, “Pandemi nedeniyle dikkat ediyoruz bu duruma. Partililerimiz de il binasına gelmesini çok istiyor ama zorunluluklar nedeniyle bu mümkün değil. Ancak ileriki süreçlerde ilimize davet edip teşkilatlarımızla buluşturacağız” dedi.
İYİ PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANI ŞANBAZ YILDIZ, MHP’NİN “EVİNİZE GERİ DÖNÜN” ÇAĞRISINA YÖNELİK AÇIKLAMA YAPTI

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ülke ve Kocaeli’nin siyasi gündemini değerlendirdi. MHP’nin “evinize geri dönün” çağrısına itibar etmediklerini söyleyen Yıldız, “İYİ Parti ve birlikte yol yürüdüğümüz dostlarımızla birlikte iktidar olacağız” dedi.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ülke ve Kocaeli’nin siyasi gündemini değerlendirdi. Türkiye’nin yüzde 70 civarında merkez sağda oluşmuş seçmen kitlesine sahip olduğunu söyleyen Yıldız, “Ülkenin Atatürkçü, demokrat, laik vatanına ve milletine sevdalı bir yönetime ihtiyacı var. Ülke insanı yaşatılan ekonomik buhranlarla yorgun düşmüş durumda. Bu ülkenin insanları böyle bir yönetimi hak etmiyor. Biz ve dostlarımız bu ülkeyi düzlüğe çıkartacak donanıma sahibiz” dedi.

AKŞENER PARTİYE GİTMEYECEK

Genel Başkan Meral Hanımı 13 Ağustos Perşembe günü saat 18.00’de Kuruçeşme turnikelerinde karşılayacaklarını söyleyen Yıldız, karşılamadan sonra araç tanıtım töreninin yapılacağı alana geçeceklerini söyledi. Yıldız, “Pandemi nedeniyle dikkat ediyoruz bu duruma. Partililerimiz de il binasına gelmesini çok istiyor ama zorunluluklar nedeniyle bu mümkün değil. Ancak ileriki süreçlerde ilimize davet edip teşkilatlarımızla buluşturacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.