Bizi oyunlarıyla köşeye sıkıştıramazlar

Kocaeli 19.08.2018 - 13:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bizi oyunlarıyla köşeye sıkıştıramazlar

Kocaeli 2 No'lu Adliye Şubesi Başkanı Figen Karadağlı ve yönetimini makamında konuk eden Karaosmanoğlu, “Kimse bizleri hain oyunlarla köşeye sıkıştıramaz. Ben inanıyorum ki bu günleri hep birlikte atlatacağız” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Memur-Sen’e bağlı Büro Memur-Sen Kocaeli 2 No'lu Adliye Şubesi Başkanı Figen Karadağlı ve yönetimini makamında konuk etti. Kenti ve üyeleri için çalışan sendikaların varlığından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin gelişmesi, birliği ve beraberliği için çalışan sizler gibi sendikalar ve üyeler bizlere güç ve kuvvet veriyor. Bugünlerde ülkemiz için ortaya konan çok farklı senaryolar duyabilirsiniz; Ülkemiz geleceğin karanlık olduğu söyleyen ve bunu sosyal medya mecralarında çığırtkanlığını yapan art niyetli kişilere tepkisiz kalmamalıyız” dedi. “KİMSE BİZLERİ HAİN OYUNLARLA KÖŞEYE SIKIŞTIRAMAZ” Büro Memur-Sen Kocaeli 2 No'lu Adliye Şubesi Başkanı Figen Karadağlı nezdinde üyelerine selam gönderen Başkan Karaosmanoğlu, toplum olarak ülkemizin daha güzel günlere ulaşmasını istemeyen fitnecilere devletimiz gereken önlemleri aldığını da dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Bu kötü niyetli kişilerin amacı elbette ki insanlarımızı karamsarlığa itmek, fitne sokmak ve Devletimize olan güvenin sarsılmasını sağlamaktır. Ama şunu bilmelidirler ki biz zorluklara göğüs germeyi, bir arada, diri olarak kalmayı atalarımızdan miras olarak aldık. Kimse bizleri hain oyunlarla köşeye sıkıştıramaz. Ben inanıyorum ki bu günleri hep birlikte atlatacağız ve daha güçlü bir şekilde 2023 hedeflerimize yürüyeceğiz” açıklamasını yaptı. “KADIN GÜÇLÜ OLURSA TOPLUM GÜÇLÜ OLUR” Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlara ve gençlere özellikle projeler ürettiklerini dile getiren Karaosmanoğlu, “Anne Şehri Kocaeli” markasını daha da ileri taşımak için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını da belirterek, “Büro Memur-Sen Kocaeli 2 No'lu Adliye Şubesi üyelerini ortaya koyduğumuz her kadın ve gençlik projesine davet ediyorum. Ortak projeler üretebilir veya bizlerin gerçekleştirdiği çalışmalarda sizlerde yer alabilirsiniz. Biliyoruz ki kadın güçlü olursa toplum güçlü olur. Buna inanıyor ve bunun için hizmet üretiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.  
Kocaeli 2 No'lu Adliye Şubesi Başkanı Figen Karadağlı ve yönetimini makamında konuk eden Karaosmanoğlu, “Kimse bizleri hain oyunlarla köşeye sıkıştıramaz. Ben inanıyorum ki bu günleri hep birlikte atlatacağız” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Memur-Sen’e bağlı Büro Memur-Sen Kocaeli 2 No'lu Adliye Şubesi Başkanı Figen Karadağlı ve yönetimini makamında konuk etti. Kenti ve üyeleri için çalışan sendikaların varlığından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin gelişmesi, birliği ve beraberliği için çalışan sizler gibi sendikalar ve üyeler bizlere güç ve kuvvet veriyor. Bugünlerde ülkemiz için ortaya konan çok farklı senaryolar duyabilirsiniz; Ülkemiz geleceğin karanlık olduğu söyleyen ve bunu sosyal medya mecralarında çığırtkanlığını yapan art niyetli kişilere tepkisiz kalmamalıyız” dedi.

“KİMSE BİZLERİ HAİN OYUNLARLA KÖŞEYE SIKIŞTIRAMAZ”

Büro Memur-Sen Kocaeli 2 No'lu Adliye Şubesi Başkanı Figen Karadağlı nezdinde üyelerine selam gönderen Başkan Karaosmanoğlu, toplum olarak ülkemizin daha güzel günlere ulaşmasını istemeyen fitnecilere devletimiz gereken önlemleri aldığını da dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Bu kötü niyetli kişilerin amacı elbette ki insanlarımızı karamsarlığa itmek, fitne sokmak ve Devletimize olan güvenin sarsılmasını sağlamaktır. Ama şunu bilmelidirler ki biz zorluklara göğüs germeyi, bir arada, diri olarak kalmayı atalarımızdan miras olarak aldık. Kimse bizleri hain oyunlarla köşeye sıkıştıramaz. Ben inanıyorum ki bu günleri hep birlikte atlatacağız ve daha güçlü bir şekilde 2023 hedeflerimize yürüyeceğiz” açıklamasını yaptı.

“KADIN GÜÇLÜ OLURSA TOPLUM GÜÇLÜ OLUR”

Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlara ve gençlere özellikle projeler ürettiklerini dile getiren Karaosmanoğlu, “Anne Şehri Kocaeli” markasını daha da ileri taşımak için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını da belirterek, “Büro Memur-Sen Kocaeli 2 No'lu Adliye Şubesi üyelerini ortaya koyduğumuz her kadın ve gençlik projesine davet ediyorum. Ortak projeler üretebilir veya bizlerin gerçekleştirdiği çalışmalarda sizlerde yer alabilirsiniz. Biliyoruz ki kadın güçlü olursa toplum güçlü olur. Buna inanıyor ve bunun için hizmet üretiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.