BİZİMKİLER ANKARA'DA!

Kocaeli 21.09.2015 - 11:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BİZİMKİLER ANKARA'DA!

Kocaeli AK adayları Başbakan tanıttı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kocaeli Ak Adayları düzenlenen programda Türkiye’ye tanıttı

AK Parti'nin milletvekili aday tanıtım toplantısı, bugün Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilirken, aday tanıtım toplantısına Bölgemizden de yoğun katılım oldu. 1 Kasım erken genel seçimler için geri sayım sürerken, gözler Ankara Arena Spor Salonu`ndaydı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara`da büyük katılımla gerçekleştirilen programda illerin milletvekili adayları ile bir araya geldi. Başbakan Davutoğlu konuşmalarının ardından tüm illerin adayları ile tek tek toplu fotoğraf çekildi. Çekinilen fotoğraflar arasında AK Parti Kocaeli Milletvekilleri de bulunuyordu. İNCE ELENDİ SIK DOKUNDU Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konuşması sonrasında milletvekili adaylarının tanıtımına geçildi. AK Parti 1 Kasım erken genel seçimleri öncesinde milletvekili adaylarının belirlerken ince eleyip sık dokudu. Temayül yoklamaları, STK temayülleri derken anketlerin de yapılması sonrasında 11 kişilik isim listesi belirlendi. Belirlenen milletvekili adayları AK Parti genel merkezi tarafından düzenlenen aday tanıtım programına kamuoyuna ilan edildiler. KÜRSÜYE GELDİLER TOPLU FOTOGRAF ÇEKİLDİLER Başbakan –AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla yapılan programda bütün illerin milletvekili adayları kürsüye gelerek tanıtımları yapıldı. Kocaeli’den milletvekili adayı olan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Zeki Aygün, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Cemil Yaman,   Halit Çokan, Erkan Aksoy, Şener İnce ve İl Başkanı Şemsettin Ceyhan kürsüye gelerek kamuoyuna tanıtıldılar. Tanıtım toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da katıldı. Milletvekili adayı Ayşe Müge Olşen geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle tanıtım toplantısına katılamadı   Ak Parti Kocaeli İl Kadın kolları başkanı Av. Emine Macit Zeybek ve yönetim kurulu üyeleri Arena Spor salonuna gelen Burhan Kuzu, Süleyman Soylu ve Yalçın Akdoğan gibi Ak Partinin ünlü isimleri ile günün anısına fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler..   AK Parti Darıca yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları'da tam kadro Ankara'daki yerini alanlar arasındaydı.     Dilovası'da Ankara'da  
Kocaeli AK adayları Başbakan tanıttı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kocaeli Ak Adayları düzenlenen programda Türkiye’ye tanıttı

AK Parti'nin milletvekili aday tanıtım toplantısı, bugün Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilirken, aday tanıtım toplantısına Bölgemizden de yoğun katılım oldu.

1 Kasım erken genel seçimler için geri sayım sürerken, gözler Ankara Arena Spor Salonu`ndaydı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara`da büyük katılımla gerçekleştirilen programda illerin milletvekili adayları ile bir araya geldi. Başbakan Davutoğlu konuşmalarının ardından tüm illerin adayları ile tek tek toplu fotoğraf çekildi. Çekinilen fotoğraflar arasında AK Parti Kocaeli Milletvekilleri de bulunuyordu.

İNCE ELENDİ SIK DOKUNDU

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konuşması sonrasında milletvekili adaylarının tanıtımına geçildi. AK Parti 1 Kasım erken genel seçimleri öncesinde milletvekili adaylarının belirlerken ince eleyip sık dokudu. Temayül yoklamaları, STK temayülleri derken anketlerin de yapılması sonrasında 11 kişilik isim listesi belirlendi. Belirlenen milletvekili adayları AK Parti genel merkezi tarafından düzenlenen aday tanıtım programına kamuoyuna ilan edildiler.

KÜRSÜYE GELDİLER TOPLU FOTOGRAF ÇEKİLDİLER

Başbakan –AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla yapılan programda bütün illerin milletvekili adayları kürsüye gelerek tanıtımları yapıldı. Kocaeli’den milletvekili adayı olan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Zeki Aygün, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Cemil Yaman,   Halit Çokan, Erkan Aksoy, Şener İnce ve İl Başkanı Şemsettin Ceyhan kürsüye gelerek kamuoyuna tanıtıldılar. Tanıtım toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da katıldı. Milletvekili adayı Ayşe Müge Olşen geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle tanıtım toplantısına katılamadı

 



Ak Parti Kocaeli İl Kadın kolları başkanı Av. Emine Macit Zeybek ve yönetim kurulu üyeleri Arena Spor salonuna gelen Burhan Kuzu, Süleyman Soylu ve Yalçın Akdoğan gibi Ak Partinin ünlü isimleri ile günün anısına fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler..

 

AK Parti Darıca yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları'da tam kadro Ankara'daki yerini alanlar arasındaydı.

 

 

Dilovası'da Ankara'da

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.