Black White Çayırova’da açıldı!

Çayırova 29.08.2017 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Black White Çayırova’da açıldı!

Çayırova’da düzenlenen törenle açılışını gerçekleştiren Black White hizmete girdi. Çayırova önemli marka ve isimlerin yer aldığı bir kente bürünürken girişimciler içinde cazibe merkezi olamaya devam ediyor. Son olarak Fatih Caddesi No 23 adresinde hizmete giren Black White’in sahipliğini Alparslan Keskintimur ve Yaşar Uzun yapıyor. Keskintemur açılış törenine katılan davetlilere yönelik yaptığı kısa selamlama konuşmasında, “Burada hiç bir şeyden kaçınmadan elimizden gelen her şeyi yaptık. Müşteri memnuniyeti ön planda tutuyoruz. Çayırova halkının hizmetlerimizden memnun olmasını diliyoruz. İnşallah başarılı oluruz. Açılışımıza katılan tüm dost ve yakınlarımızın ayaklarına sağlık." dedi. Mekânın bir diğer sahibi olan Uzun ise, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz işletmenin Çayırova halkı tarafından çok sevileceğine inanıyorum. Allah yolumuzu açık etsin ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

Çayırova’da düzenlenen törenle açılışını gerçekleştiren Black White hizmete girdi. Çayırova önemli marka ve isimlerin yer aldığı bir kente bürünürken girişimciler içinde cazibe merkezi olamaya devam ediyor. Son olarak Fatih Caddesi No 23 adresinde hizmete giren Black White’in sahipliğini Alparslan Keskintimur ve Yaşar Uzun yapıyor. Keskintemur açılış törenine katılan davetlilere yönelik yaptığı kısa selamlama konuşmasında, “Burada hiç bir şeyden kaçınmadan elimizden gelen her şeyi yaptık. Müşteri memnuniyeti ön planda tutuyoruz. Çayırova halkının hizmetlerimizden memnun olmasını diliyoruz. İnşallah başarılı oluruz. Açılışımıza katılan tüm dost ve yakınlarımızın ayaklarına sağlık." dedi.

Mekânın bir diğer sahibi olan Uzun ise, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz işletmenin Çayırova halkı tarafından çok sevileceğine inanıyorum. Allah yolumuzu açık etsin ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.