Bölge basını “İLİM” de toplandı

Darıca 13.01.2017 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bölge basını “İLİM” de toplandı

Özel İlim Eğitim Kurumları sahipleri ve idarecileri, bölge basını ile bir araya gelerek hem çalışan gazeteciler gününü kutladı hem de kuruluşundan bugüne dek geçen süreci değerlendirdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Özel İlim Eğitim kurumları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun, “İyi niyetle çıktığımız yolda geldiğimiz nokta bir bir koyduğumuz hedeflere ulaştığımız noktadır. Okul açıp para kazanmak, kar elde etmek hiç birimizin birinci hedefi ve niyeti dahilinde olmadı. Bizler paraya ihtiyacı olan kişiler değiliz. Gayemiz bölgemiz eğitim ivmesine katkı sunmaktı. Önce ilkokulumuzu ardından ortaokulumuzu hayata geçirdik. Bugün kü öğrenci sayımızda koyduğumuz hedefin üstündedir. “dedi. SİYASİ KUTUPLARDAN ÇOK İLKELERİMİZLE HAREKET ETTİK Coşkun sözlerine şöyle devam etti, “Siyasi kutupların en yoğun olduğu bu dönemde biz daha çok ilkelerimizle hareket ettik. Vatana, bayrağa, dine sahip çıkan zihniyetlerden kurulu bir ortaklık içinde bir araya geldik. Ülkemizde ki FETÖ’ye bağlı yaşanan 15 Temmuz sürecinde bir kez daha gördük ki ilkelerimiz her şeyin üstündedir. Bu FETÖ dahilinde sözde eğitim hizmeti veren okulların arasında yer almayan bir yapı içinde ülke eğitimine katkı sunan bir okul olmanın mutluluğu içindeyiz. VELİLERİMİZİ ALDATMADIK Hiçbir zaman velilerimize olmayacak bir şeyin sözünü vermedik. Onları aldatmadık. Bunu yaparız deyip başka bir şey yapmadık. Onlara baskı kurmadık. Çocuğuna bale öğretmek isteyen veliyede Kuran öğretmek isteyen veliye de saygı duyduk. Tercihlerinde baskıcı bir tavır sergilemedik. Hiçbir devlet büyüğüne ricacı olmayı tercih etmedik. Müfettişler okulumuzu denetlemeye geldiğinde denetleme öncesi ve o esnada eksiğimizi fazlamızı görmeyin demedik. Biz hedefimizde önce Kocaeli’deki okullar arasında zirveye daha sonra ülke genelinde iyi bir sıralama içinde yer almak var. Burada hep bir arada yaşıyoruz. Bu hedefe yürüyüşümüze sizlerde tanık olacaksınız.”dedi MUTLULUK EN CİDDİ HEDEFİMİZ Nevzat Coşkun’un ardından İsmail Keskin, Talat Coşkun, Çetin Malkoç, Okul Müdürü Halil Bulut, Rehber Öğretmen Merve Karakuş ve Müdür Yardımcısı Mehmet Öztürk gazetecilerin gününü kutladı.  Okul Müdürü Halil Bulut, “Öğrenciyi mutlu etmek, öğretmenleri mutlu etmek ve veliyi mutlu etmek en önemli prensip hedeflerimizdendir. Bu üç prensiple eğitimde ki başarımızı kısa sürede elde ettik.”dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Özel İlim Eğitim Kurumları sahipleri ve idarecileri, bölge basını ile bir araya gelerek hem çalışan gazeteciler gününü kutladı hem de kuruluşundan bugüne dek geçen süreci değerlendirdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Özel İlim Eğitim kurumları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun, “İyi niyetle çıktığımız yolda geldiğimiz nokta bir bir koyduğumuz hedeflere ulaştığımız noktadır. Okul açıp para kazanmak, kar elde etmek hiç birimizin birinci hedefi ve niyeti dahilinde olmadı. Bizler paraya ihtiyacı olan kişiler değiliz. Gayemiz bölgemiz eğitim ivmesine katkı sunmaktı. Önce ilkokulumuzu ardından ortaokulumuzu hayata geçirdik. Bugün kü öğrenci sayımızda koyduğumuz hedefin üstündedir. “dedi.

SİYASİ KUTUPLARDAN ÇOK İLKELERİMİZLE HAREKET ETTİK

Coşkun sözlerine şöyle devam etti, “Siyasi kutupların en yoğun olduğu bu dönemde biz daha çok ilkelerimizle hareket ettik. Vatana, bayrağa, dine sahip çıkan zihniyetlerden kurulu bir ortaklık içinde bir araya geldik. Ülkemizde ki FETÖ’ye bağlı yaşanan 15 Temmuz sürecinde bir kez daha gördük ki ilkelerimiz her şeyin üstündedir. Bu FETÖ dahilinde sözde eğitim hizmeti veren okulların arasında yer almayan bir yapı içinde ülke eğitimine katkı sunan bir okul olmanın mutluluğu içindeyiz.

VELİLERİMİZİ ALDATMADIK

Hiçbir zaman velilerimize olmayacak bir şeyin sözünü vermedik. Onları aldatmadık. Bunu yaparız deyip başka bir şey yapmadık. Onlara baskı kurmadık. Çocuğuna bale öğretmek isteyen veliyede Kuran öğretmek isteyen veliye de saygı duyduk. Tercihlerinde baskıcı bir tavır sergilemedik. Hiçbir devlet büyüğüne ricacı olmayı tercih etmedik. Müfettişler okulumuzu denetlemeye geldiğinde denetleme öncesi ve o esnada eksiğimizi fazlamızı görmeyin demedik. Biz hedefimizde önce Kocaeli’deki okullar arasında zirveye daha sonra ülke genelinde iyi bir sıralama içinde yer almak var. Burada hep bir arada yaşıyoruz. Bu hedefe yürüyüşümüze sizlerde tanık olacaksınız.”dedi

MUTLULUK EN CİDDİ HEDEFİMİZ

Nevzat Coşkun’un ardından İsmail Keskin, Talat Coşkun, Çetin Malkoç, Okul Müdürü Halil Bulut, Rehber Öğretmen Merve Karakuş ve Müdür Yardımcısı Mehmet Öztürk gazetecilerin gününü kutladı.  Okul Müdürü Halil Bulut, “Öğrenciyi mutlu etmek, öğretmenleri mutlu etmek ve veliyi mutlu etmek en önemli prensip hedeflerimizdendir. Bu üç prensiple eğitimde ki başarımızı kısa sürede elde ettik.”dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.