Bölge Müdürleri Gebze’ye akın edecek

Gebze 22.08.2019 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bölge Müdürleri Gebze’ye akın edecek

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu’nun ( OSBÜK ) TUBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TUSSİDE) işbirliğinde başlattığı OSB Müdürlerimizin yetkinliklerinin arttırılmasına yönelik üçüncü eğitim “Araştırma Yöntemleri ve İstatistiksel Analiz: Veri Setlerinden “Bilgi”ye Yöneticilik Eğitimi” 24-25 Ağustos 2019 tarihinde TÜBİTAK TÜSSİDE’nin Gebze’de ki tesislerinde yapılacak. EĞİTİMİ PROF. DR GÜNAYDIN VERECEK Haftasonu yapılacak ve 30 kişi ile sınırlı tutulan eğitim programında, katılımcılara İşletmeler İçin Veri Analizi, Nitel Veri Kaynakları ve Analizi, Nicel Veri Kaynakları ve Analizi konularında 2 günde 6 oturum şeklinde gerçekleşecek eğitim programında halen İstanbul Teknik Üniversitesi’nde öğretim üyeliği ve TÜBİTAK TÜSSİDE’nin danışman kadrosunda yer alan yöneticilik, proje yönetimi, toplam kalite yönetimi, stratejik yönetim konularında dersler verip bilimsel araştırmalar yapmakta olan Prof.Dr. Murat  Günaydın, katılımcılarla beraber olacak. OSBÜK’ün programına Türkiye genelinde çok sayıda OSB müdür ve müdür yardımcıları kayıt yaptırmıştı. Üst Kurulun bir sonraki eğitim tarihi ise 27-28 Eylül 2019 olarak belirlenmişti.

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu’nun ( OSBÜK ) TUBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TUSSİDE) işbirliğinde başlattığı OSB Müdürlerimizin yetkinliklerinin arttırılmasına yönelik üçüncü eğitim “Araştırma Yöntemleri ve İstatistiksel Analiz: Veri Setlerinden “Bilgi”ye Yöneticilik Eğitimi” 24-25 Ağustos 2019 tarihinde TÜBİTAK TÜSSİDE’nin Gebze’de ki tesislerinde yapılacak.

EĞİTİMİ PROF. DR GÜNAYDIN VERECEK

Haftasonu yapılacak ve 30 kişi ile sınırlı tutulan eğitim programında, katılımcılara İşletmeler İçin Veri Analizi, Nitel Veri Kaynakları ve Analizi, Nicel Veri Kaynakları ve Analizi konularında 2 günde 6 oturum şeklinde gerçekleşecek eğitim programında halen İstanbul Teknik Üniversitesi’nde öğretim üyeliği ve TÜBİTAK TÜSSİDE’nin danışman kadrosunda yer alan yöneticilik, proje yönetimi, toplam kalite yönetimi, stratejik yönetim konularında dersler verip bilimsel araştırmalar yapmakta olan Prof.Dr. Murat  Günaydın, katılımcılarla beraber olacak. OSBÜK’ün programına Türkiye genelinde çok sayıda OSB müdür ve müdür yardımcıları kayıt yaptırmıştı. Üst Kurulun bir sonraki eğitim tarihi ise 27-28 Eylül 2019 olarak belirlenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.