Bölge’nin vekili çalışıyor!

Darıca 14.02.2016 - 15:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bölge’nin vekili çalışıyor!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca’yı yakın takibe aldı. Meclis çalışmalarından fırsat buldukça vaktini Gebze Bölgesi’ne ayıran ve varlığını her daim htiren Cemil Yaman, Bölge’ni vekili olduğunu göstermeye devam ediyor. Bölgenin sorunlarıyla yakından ilgilenen Yaman, önceki gün Darıca’da temaslarda bulundu. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ile ziyaretler yapan Yaman, çözüm bekleyen sorunlar hakkında detaylı bilgi aldı. BÖLGEYİ İHMAL ETMİYOR Belediye başkanı Şükrü Karabacak ve İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ile ilk olarak Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan’ı ziyaret eden Yaman, asayiş, Darıca’nın güvenliği ve emniyet teşkilatının durumuyla ilgili ayrıntılı bilgi aldı. Ardından Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ı ziyaret eden Yaman, İlçenin genel durumu hakkında ve çözülmeyi bekleyen sorunlarla ilgili istişare yaptı. Kurum ziyaretlerinin ardından Yaman, Hospital Park Hastanesi ve ev ziyaretleri gerçekleştirerek Darıca Turunu sonlandırdı. 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca’yı yakın takibe aldı. Meclis çalışmalarından fırsat buldukça vaktini Gebze Bölgesi’ne ayıran ve varlığını her daim htiren Cemil Yaman, Bölge’ni vekili olduğunu göstermeye devam ediyor. Bölgenin sorunlarıyla yakından ilgilenen Yaman, önceki gün Darıca’da temaslarda bulundu. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ile ziyaretler yapan Yaman, çözüm bekleyen sorunlar hakkında detaylı bilgi aldı.

BÖLGEYİ İHMAL ETMİYOR

Belediye başkanı Şükrü Karabacak ve İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ile ilk olarak Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan’ı ziyaret eden Yaman, asayiş, Darıca’nın güvenliği ve emniyet teşkilatının durumuyla ilgili ayrıntılı bilgi aldı. Ardından Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ı ziyaret eden Yaman, İlçenin genel durumu hakkında ve çözülmeyi bekleyen sorunlarla ilgili istişare yaptı. Kurum ziyaretlerinin ardından Yaman, Hospital Park Hastanesi ve ev ziyaretleri gerçekleştirerek Darıca Turunu sonlandırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.