19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bölgemizde değişim olabilir

Gebze 06.07.2020 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bölgemizde değişim olabilir

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara ilişkin kararnamenin hazırlıkları tamamlandı. Gebze Bölgesi’nde de vali yardımcıları ve kaymakamlara ilişkin değişikliğin olma ihtimali yüksek. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara ilişkin kararnamenin hazırlıkları tamamlandı. Hazırlanan listenin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından imzalandığı ve Cumhurbaşkanlığı’na gönderildiği ileri sürüldü. Kararnamenin 7 Temmuz Salı günü yayınlanması öngörülüyor. Eğer bir aksilik olur Salı’ya yetişmez ise 8 Temmuz Çarşamba günü kararnamenin açıklanması bekleniyor. Türkiye’de 5 Coğrafi Bölge’de bulunan 6 hizmet sınıfında önemli atamaların gerçekleştirileceği öğrenildi. 350 KİŞİYİ KAPSAYACAK Yaklaşık 350 kişiyi kapsaması beklenen kararname ile ilgili, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan taslak üzerinde Cumhurbaşkanlığı birimlerince değerlendirme yapılacağı öğrenildi.922 ilçede heyecanla beklenen kararnamede Doğu bölgesindeki kaymakam ve vali yardımcılarının Batı’ya gönderilmesi bekleniyor. Çok sayıda Vali Yardımcısının Kaymakamlık makamına atanabileceği konuşuluyor. Bilindiği gibi, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı onayıyla Valiler Kararnamesi yayınlanmış, 17 ilin valisi Mülkiye Başmüfettişi yapılmıştı. 24 ilin valisi başka illerde görevlendirilmişti.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara ilişkin kararnamenin hazırlıkları tamamlandı. Gebze Bölgesi’nde de vali yardımcıları ve kaymakamlara ilişkin değişikliğin olma ihtimali yüksek.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara ilişkin kararnamenin hazırlıkları tamamlandı. Hazırlanan listenin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından imzalandığı ve Cumhurbaşkanlığı’na gönderildiği ileri sürüldü. Kararnamenin 7 Temmuz Salı günü yayınlanması öngörülüyor. Eğer bir aksilik olur Salı’ya yetişmez ise 8 Temmuz Çarşamba günü kararnamenin açıklanması bekleniyor. Türkiye’de 5 Coğrafi Bölge’de bulunan 6 hizmet sınıfında önemli atamaların gerçekleştirileceği öğrenildi.

350 KİŞİYİ KAPSAYACAK

Yaklaşık 350 kişiyi kapsaması beklenen kararname ile ilgili, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan taslak üzerinde Cumhurbaşkanlığı birimlerince değerlendirme yapılacağı öğrenildi.922 ilçede heyecanla beklenen kararnamede Doğu bölgesindeki kaymakam ve vali yardımcılarının Batı’ya gönderilmesi bekleniyor. Çok sayıda Vali Yardımcısının Kaymakamlık makamına atanabileceği konuşuluyor. Bilindiği gibi, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı onayıyla Valiler Kararnamesi yayınlanmış, 17 ilin valisi Mülkiye Başmüfettişi yapılmıştı. 24 ilin valisi başka illerde görevlendirilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.