Bölgemizdeki Bütün Ak Partililer Dilovası'na gidiyor

Dilovası 02.05.2015 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bölgemizdeki Bütün Ak Partililer Dilovası'na gidiyor

Dilovası’nda yapımı tamamlanan kent meydanı ve kültür merkezi bugün düzenlenecek tanıtım programıyla hizmete girecek.

Dilovası’nı yeni bir vizyona taşıyacak olan kent meydanı ve kültür merkezinin inşaatı tamamlandı. Dilovası Belediyesi’nin arka kısmında inşa edilen kent meydanı ve kültür merkezi, bugün 15.00'da düzenlenecek törenle hizmete girecek. Tanıtım programı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımıyla yapılacak. 11 bin 427 metrekaresi kapalı alan, bin 800 metrekaresi çevre alanına ayrılan proje, Dilovası’nın büyük bir ihtiyacını giderecek. Yapı içerisinde 500 kişilik düğün salonu, 272 koltuk kapasiteli nikah salonu, 444 metrekarelik sergi salonu, 50 araçlık otopark, kafeterya, 4 derslikli KO-MEK merkezi, gelin damat ve memurodaları, bayan, erkek ve engelli tuvaletleri, mutfak, güvenlik ve yönetici odaları ve vestiyerler bulunuyor.Bölgemizdeki bir çok partili ve vatandaş açılış töreni için Dilovası'na gitmeye hazırlanıyorlar.
Dilovası’nda yapımı tamamlanan kent meydanı ve kültür merkezi bugün düzenlenecek tanıtım programıyla hizmete girecek.

Dilovası’nı yeni bir vizyona taşıyacak olan kent meydanı ve kültür merkezinin inşaatı tamamlandı. Dilovası Belediyesi’nin arka kısmında inşa edilen kent meydanı ve kültür merkezi, bugün 15.00'da düzenlenecek törenle hizmete girecek. Tanıtım programı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımıyla yapılacak.
11 bin 427 metrekaresi kapalı alan, bin 800 metrekaresi çevre alanına ayrılan proje, Dilovası’nın büyük bir ihtiyacını giderecek. Yapı içerisinde 500 kişilik düğün salonu, 272 koltuk kapasiteli nikah salonu, 444 metrekarelik sergi salonu, 50 araçlık otopark, kafeterya, 4 derslikli KO-MEK merkezi, gelin damat ve memurodaları, bayan, erkek ve engelli tuvaletleri, mutfak, güvenlik ve yönetici odaları ve vestiyerler bulunuyor.Bölgemizdeki bir çok partili ve vatandaş açılış töreni için Dilovası'na gitmeye hazırlanıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.