Bombayı Patlattı!

Spor 25.05.2015 - 22:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bombayı Patlattı!

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın şampiyonluğunu yorumladı

Rıdvan Dilmen: İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'yi mağlup etmesi lazım   Rıdvan Dilmen, NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programında Fenerbahçe'nin Başakşehir deplasmanında oynadığı maçı ve Galatasaray'ın şampiyonluğu ve 4. yıldızını yorumladı.   "Mancini ve Prandelli'den kurtularak Hamza hocayı getirdiler hepsini kutluyorum. Hak ettikleri bir sezon yaşadılar ciddi problemlere rağmen 2 hoca 2 başkn değiştirmeleri rağmen ekonomik sıkıntılara ve Devler Ligi'nde çok kötü olmalarına rağmen hergün seyircisini arttırarak son 6 haftada gol yememeleri ve yıldızlarıyla sonuca gitti.. Galatasaray gibi kulüpler yerden kalkmasını bilirler bugün Fenerbahçe'nin ruh gibi oynayan oyuncular 4 futbolcu o anlık reaksyonla oyundan atıldı bi atak yapmak istediler. Galatasaray buna kenetlendi ve hakettiler. Ünal Aysal 4. yıldızın içine girerek futbolcularla fotoğraf çekilmişti. Bir kulüp ileriye doğru giderken diğer iki kulüp geriye doğru gitti. İkinciye 5, üçüncüye 10 puan fark atan bir Galatasaray'dan başlıyoruz. Umarız bu kez Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyoruz. 4. yıldızı takmanın motivasyonu, Şampiyonlar Ligi bir prestijdir Sokaka kedisi ev kedisi hikayesi vardır. Galatasaray rızkını aradı uçtu kanatlandı, aradı rızkını hep aradı. Fenerbahçe birden bire ev kedisine dönüştü. Lokmayı hep ağzına istedi  
Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın şampiyonluğunu yorumladı

Rıdvan Dilmen: İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'yi mağlup etmesi lazım
 
Rıdvan Dilmen, NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programında Fenerbahçe'nin Başakşehir deplasmanında oynadığı maçı ve Galatasaray'ın şampiyonluğu ve 4. yıldızını yorumladı.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın şampiyonluğunu yorumladı

 

"Mancini ve Prandelli'den kurtularak Hamza hocayı getirdiler hepsini kutluyorum. Hak ettikleri bir sezon yaşadılar ciddi problemlere rağmen 2 hoca 2 başkn değiştirmeleri rağmen ekonomik sıkıntılara ve Devler Ligi'nde çok kötü olmalarına rağmen hergün seyircisini arttırarak son 6 haftada gol yememeleri ve yıldızlarıyla sonuca gitti..

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın şampiyonluğunu yorumladı

Galatasaray gibi kulüpler yerden kalkmasını bilirler bugün Fenerbahçe'nin ruh gibi oynayan oyuncular 4 futbolcu o anlık reaksyonla oyundan atıldı bi atak yapmak istediler. Galatasaray buna kenetlendi ve hakettiler.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın şampiyonluğunu yorumladı

Ünal Aysal 4. yıldızın içine girerek futbolcularla fotoğraf çekilmişti. Bir kulüp ileriye doğru giderken diğer iki kulüp geriye doğru gitti. İkinciye 5, üçüncüye 10 puan fark atan bir Galatasaray'dan başlıyoruz.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın şampiyonluğunu yorumladı

Umarız bu kez Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyoruz. 4. yıldızı takmanın motivasyonu, Şampiyonlar Ligi bir prestijdir

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın şampiyonluğunu yorumladı

Sokaka kedisi ev kedisi hikayesi vardır. Galatasaray rızkını aradı uçtu kanatlandı, aradı rızkını hep aradı. Fenerbahçe birden bire ev kedisine dönüştü. Lokmayı hep ağzına istedi

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.