Bonzaiye bir kurban daha

Kocaeli 14.01.2015 - 12:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Bonzaiye bir kurban daha

Murat Duman isimli 35 yaşındaki genç adam sabah saatlerinde sokak ortasında ölü bulundu. Duman’ın bonzaiden öldüğü belirlendi.

Edinilen bilgilere göre; İzmit Gültepe Fatih Mahallesi Meşe Sokak adresinde ikamet eden İsmail ile Naime çiftinin 3 çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Murat Duman, komşuları tarafından bu sabah saatlerinde sokak ortasında bilinçsiz şekilde yatıyor halde bulundu. Murat Duman’ın ailesi ve yakınları tarafından Duman’ın dağa Üçtepeler bölgesinde dağa kaldırıldığı ve zorla uyuşturucuya alıştırıldığı iddia edildi.   KALBİ DURDU Komşuları tarafından sokak ortasında bulunan genç evine götürüldü ve ailesine teslim edildi. Yatağın yatırılan Murat Duman uzun süre hareketsiz şekilde yatınca ve kendisine seslenenlere karşı tepkisiz kalınca, eve sağlık ekibi çağrıldı. Eve gelen sağlık ekibi Duman’ın kalbinin durduğunu belirledi ve genci hayata döndürmeye çalıştı. Kalp masajıyla yaşama döndürülmeye çalışılan Duman evde hayatını kaybetti.   ÜZERİNDEN BONZAİ ÇIKTI Olay yerine çağrılan polis ekipleri evde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Üzerinden bir miktar bonzai maddesine polis ekipleri tarafından el konuldu. Bonzai kullanımından ötürü yaşamını yitiren Murat Duman’ın cenazesi evde yapılan incelemelerin ardından İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Duman’ın cenazesi bugün Zeytinlik Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Murat Duman isimli 35 yaşındaki genç adam sabah saatlerinde sokak ortasında ölü bulundu. Duman’ın bonzaiden öldüğü belirlendi.

Edinilen bilgilere göre; İzmit Gültepe Fatih Mahallesi Meşe Sokak adresinde ikamet eden İsmail ile Naime çiftinin 3 çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Murat Duman, komşuları tarafından bu sabah saatlerinde sokak ortasında bilinçsiz şekilde yatıyor halde bulundu. Murat Duman’ın ailesi ve yakınları tarafından Duman’ın dağa Üçtepeler bölgesinde dağa kaldırıldığı ve zorla uyuşturucuya alıştırıldığı iddia edildi.

 

KALBİ DURDU

Komşuları tarafından sokak ortasında bulunan genç evine götürüldü ve ailesine teslim edildi. Yatağın yatırılan Murat Duman uzun süre hareketsiz şekilde yatınca ve kendisine seslenenlere karşı tepkisiz kalınca, eve sağlık ekibi çağrıldı. Eve gelen sağlık ekibi Duman’ın kalbinin durduğunu belirledi ve genci hayata döndürmeye çalıştı. Kalp masajıyla yaşama döndürülmeye çalışılan Duman evde hayatını kaybetti.

 

ÜZERİNDEN BONZAİ ÇIKTI

Olay yerine çağrılan polis ekipleri evde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Üzerinden bir miktar bonzai maddesine polis ekipleri tarafından el konuldu. Bonzai kullanımından ötürü yaşamını yitiren Murat Duman’ın cenazesi evde yapılan incelemelerin ardından İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Duman’ın cenazesi bugün Zeytinlik Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.