Böyle olur Çınaraltı’nın iftarı

Spor 16.06.2017 - 23:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Böyle olur Çınaraltı’nın iftarı

Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği iftar programı doldu taştı...

Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği’nin her yıl geleneksel hale getirdiği iftar programı bu yıl Darıca Teras Cafe’de gerçekleştirildi. İftar yemeğine sarı yeşilli taraftarların yanı sıra, Gebzespor, Sakaryaspor ve Giresunspor tribünlerinin önde gelen isimleri de katıldı. BAŞKAN ZENGİN TEK TEK MASALARI DOLAŞTI DARGET Başkanı Hasan Zengin ve Çınaraltı tribünlerinin önde gelen isimlerinden Orhan Atik ile Fatih Şimşek, davetlileri kapıda karşılayarak güzel bir misafirperverlik örneği gösterdi. Başkan Zengin, hınca hınç dolan Teras Kafe’de masaları tek tek dolaşarak hem sarı yeşilli renklere gönül veren taraftarlara, hem de misafir takım tribünlerindeki dostlarına sıcak bir karşılama yaptı. ZENGİN: ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN İftar programına katılan tüm konuklara teşekkür eden Başkan Zengin, ‘’Başta kulübümüzün Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanımız Mustafa Öztürk olmak üzere, yönetim kurulu üyelerimize, Darıca Gençlerbirliği’mize gönül veren renktaşlarımıza ve bizi mübarek ramazan ayında yalnız bırakmayarak iftar programımıza teşrif eden tüm tribün gruplarına tek tek teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun’’dedi.
Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği iftar programı doldu taştı...

Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği’nin her yıl geleneksel hale getirdiği iftar programı bu yıl Darıca Teras Cafe’de gerçekleştirildi. İftar yemeğine sarı yeşilli taraftarların yanı sıra, Gebzespor, Sakaryaspor ve Giresunspor tribünlerinin önde gelen isimleri de katıldı.

BAŞKAN ZENGİN TEK TEK MASALARI DOLAŞTI

DARGET Başkanı Hasan Zengin ve Çınaraltı tribünlerinin önde gelen isimlerinden Orhan Atik ile Fatih Şimşek, davetlileri kapıda karşılayarak güzel bir misafirperverlik örneği gösterdi. Başkan Zengin, hınca hınç dolan Teras Kafe’de masaları tek tek dolaşarak hem sarı yeşilli renklere gönül veren taraftarlara, hem de misafir takım tribünlerindeki dostlarına sıcak bir karşılama yaptı.

ZENGİN: ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN

İftar programına katılan tüm konuklara teşekkür eden Başkan Zengin, ‘’Başta kulübümüzün Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanımız Mustafa Öztürk olmak üzere, yönetim kurulu üyelerimize, Darıca Gençlerbirliği’mize gönül veren renktaşlarımıza ve bizi mübarek ramazan ayında yalnız bırakmayarak iftar programımıza teşrif eden tüm tribün gruplarına tek tek teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.