19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Böylesi ne görüldü, ne duyuldu?

Çayırova 16.04.2018 - 11:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Böylesi ne görüldü, ne duyuldu?

Çayırova’da aile içinde yaşanan çaresizliğin ortaya çıkardığı ahlaksızlık ve peş peşe gelen dramı okudukça şok olacaksınız. Midenizin kaldırmasında dahi güçlük çekeceğiniz olayı ibretle okuyacaksınız.

Bu tarihten 20 yıl önce 72 yaşında ki S.K eşi öldükten sonra Balıkesir’de yalnız yaşamaya başlıyor. Eşinin ölümünün hemen ardından eşinden boşanan 1977 doğumlu Çayırova’da yaşayan kızı F.Y kalacak yeri olmadığı için bebeği ile birlikte Balıkesir’e giderek babasına sığınıyor. Baba S.K daha ilk gece odasında uyuyan kızının yanına gelerek birlikte olmaya çalışıyor. Sokağa atma tehdidinde bulunan babaya direnemeyen F.Y ilk tecavüzüne o gece uğruyor. Yıllarca babasının cinsel istismarına kalan F.Y’nin 2001 doğumlu bebeği 5 yaşına geliyor. GÖZÜ DÖNEN SAPIK BABA TORUNADA TECAVÜZ ETMİŞ Zaman zaman S.K’nın eve getirdiği arkadaşlarının alkol alarak taciz ettiği de öğrenilen F.Y babasının 5 yaşındaki kızına da cinsel istismarda bulunduğunu öğreniyor ama çaresiz anne kalacak yeri olmadığı çaresizliği içinde polise başvuru yapmaktan çekiniyor. Torunu 17 yaşına gelene dek cinsel istismara devam eden hem kızına hem de torununa bu girişimlerini sürdüren S.K Çayırova’ya taşınıyor. Kızı burada ikinci evliliğini yaparak babasından kurtulduğunu düşünse de bu kez ikinci eşi 17 yaşında ki kızı F.Y’ye cinsel istismarda bulunuyor. Yıllarca dedesi tarafından cinsel istismar mağduru olan 17 yaşındaki A.E bir de üvey babasından aynı durumları yaşayınca canına tak ediyor ve Çayırova Asayiş Büro Amirliği’ne gelerek şikayette bulunuyor. ŞOK İDDİA DEDESİNİN BABASI OLMA İHTİMALİ Kızın verdiği ifadeler doğrultusunda 17 yaşındaki A.E’nin babasının annesinin eşi mi yoka dedesi mi olduğu yönünde şüphe yürüten Çayırova Asayiş Büro Ekipleri’ne bağlı polis ekipleri dedenin peşinde düştükleri öğrenildi. Dede S.K torununun şikayeti üzerine firarlara karıştığı öğrenildi. Üvey babanında bu tür suçalara ilişkin suç kaydı olduğuda gelen haberler arasında.  
Çayırova’da aile içinde yaşanan çaresizliğin ortaya çıkardığı ahlaksızlık ve peş peşe gelen dramı okudukça şok olacaksınız. Midenizin kaldırmasında dahi güçlük çekeceğiniz olayı ibretle okuyacaksınız.

Bu tarihten 20 yıl önce 72 yaşında ki S.K eşi öldükten sonra Balıkesir’de yalnız yaşamaya başlıyor. Eşinin ölümünün hemen ardından eşinden boşanan 1977 doğumlu Çayırova’da yaşayan kızı F.Y kalacak yeri olmadığı için bebeği ile birlikte Balıkesir’e giderek babasına sığınıyor. Baba S.K daha ilk gece odasında uyuyan kızının yanına gelerek birlikte olmaya çalışıyor. Sokağa atma tehdidinde bulunan babaya direnemeyen F.Y ilk tecavüzüne o gece uğruyor. Yıllarca babasının cinsel istismarına kalan F.Y’nin 2001 doğumlu bebeği 5 yaşına geliyor.

GÖZÜ DÖNEN SAPIK BABA TORUNADA TECAVÜZ ETMİŞ

Zaman zaman S.K’nın eve getirdiği arkadaşlarının alkol alarak taciz ettiği de öğrenilen F.Y babasının 5 yaşındaki kızına da cinsel istismarda bulunduğunu öğreniyor ama çaresiz anne kalacak yeri olmadığı çaresizliği içinde polise başvuru yapmaktan çekiniyor. Torunu 17 yaşına gelene dek cinsel istismara devam eden hem kızına hem de torununa bu girişimlerini sürdüren S.K Çayırova’ya taşınıyor. Kızı burada ikinci evliliğini yaparak babasından kurtulduğunu düşünse de bu kez ikinci eşi 17 yaşında ki kızı F.Y’ye cinsel istismarda bulunuyor. Yıllarca dedesi tarafından cinsel istismar mağduru olan 17 yaşındaki A.E bir de üvey babasından aynı durumları yaşayınca canına tak ediyor ve Çayırova Asayiş Büro Amirliği’ne gelerek şikayette bulunuyor.

ŞOK İDDİA DEDESİNİN BABASI OLMA İHTİMALİ

Kızın verdiği ifadeler doğrultusunda 17 yaşındaki A.E’nin babasının annesinin eşi mi yoka dedesi mi olduğu yönünde şüphe yürüten Çayırova Asayiş Büro Ekipleri’ne bağlı polis ekipleri dedenin peşinde düştükleri öğrenildi. Dede S.K torununun şikayeti üzerine firarlara karıştığı öğrenildi. Üvey babanında bu tür suçalara ilişkin suç kaydı olduğuda gelen haberler arasında.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.