19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Bozuk düzen can alıyor”

Siyaset 25.09.2020 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Bozuk düzen can alıyor”

CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, sosyal medyada intihar notu yazdıktan sonra kendini Darıca’da kayalıklardan atan Furkan Celep hakkında, “Bozuk sistem düzen can almaya canlarımızı almaya devam ediyor” dedi. Darıca’da bıraktığı notların ardından intihar eden 18 yaşındaki Furkan Celep’in ölümünün ardından CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan bir paylaşımda bulundu. Erdoğan açıklamasında, “Sözün sözcüklerin bittiği yerdeyiz yazacak o kadar çok şey var ki hangisini yazalım içimiz yanıyor içimiz acıyor Çocuklarımızın hayal kurması gereken yaşında kurduramadığımız, akıbeti belli olmayan bir ülkede yaşıyoruz bozuk sistem düzen can almaya canlarımızı almaya devam ediyor. Furkan evladımız bizlere büyüklerine hayatının dönüm noktası yaşında en güzel yaşında, baharında çok acı ders verici mektup bırakarak yaşamına son verdi. Onun sevgi dolu gözlerini, yaşama sevincini bitiren bu düzene lanet olsun” ifadelerine yer verdi.

CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, sosyal medyada intihar notu yazdıktan sonra kendini Darıca’da kayalıklardan atan Furkan Celep hakkında, “Bozuk sistem düzen can almaya canlarımızı almaya devam ediyor” dedi.

Darıca’da bıraktığı notların ardından intihar eden 18 yaşındaki Furkan Celep’in ölümünün ardından CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan bir paylaşımda bulundu. Erdoğan açıklamasında, “Sözün sözcüklerin bittiği yerdeyiz yazacak o kadar çok şey var ki hangisini yazalım içimiz yanıyor içimiz acıyor Çocuklarımızın hayal kurması gereken yaşında kurduramadığımız, akıbeti belli olmayan bir ülkede yaşıyoruz bozuk sistem düzen can almaya canlarımızı almaya devam ediyor. Furkan evladımız bizlere büyüklerine hayatının dönüm noktası yaşında en güzel yaşında, baharında çok acı ders verici mektup bırakarak yaşamına son verdi. Onun sevgi dolu gözlerini, yaşama sevincini bitiren bu düzene lanet olsun” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.