Bu Başarı CHP’li Gençlerin

Darıca 29.01.2018 - 15:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bu Başarı CHP’li Gençlerin

CHP’de Emre Andız’ın İl Gençlik Kolları Başkanlığının ardından gençler tek vücut oldu. Genel merkez kongresinde Kocaeli’nin desteklediği Gökhan Orhan, MYK listesine girdi

Emre Andız’ın CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığının ardından gençler, ilk defa bir genel merkez kongresinde tek vücut oldu. Mevcut Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz ve İstanbul eski İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu’nun yarıştığı kongrede Andız ve Kocaeli örgütü, Mevcut Başkan Yılmaz’ı destekledi. Kocaeli gençliği, Gökhan Orhan ve Sefa Çıtak isimlerinin genel merkeze önerirken, Gökhan Orhan, MYK’da yer buldu. 291 OY ALDI Kocaeli delegeleri Tugay Adak, Burak Akbulut, Neslihan Merve Aktaş, Duygu Kazan, Ozan arkın, Ali Demir, Hüseyin Dinç, Bahadır Doğan, Rıza Özcan Erden, Dilara Gürbüz, Ufuk İldeniz, Dilek İlhan, Tolga Karanfil, Deniz Kartal, turgay Kılıç, Dilşah Turgut, Aziz Yahşi ve Anıl Yüksel, Yılmaz’a tam destek verirken, Emre Yılmaz’ın listesi 291 oy aldı. Diğer liste ise 211 oyda kaldı. CHP’de son olarak Gökhan Ercan MYK’das yer almıştı. Ondan sonra listeye giren Ozan Aksu ise Bolu kontenjanından listede yer bulmuştu.
CHP’de Emre Andız’ın İl Gençlik Kolları Başkanlığının ardından gençler tek vücut oldu. Genel merkez kongresinde Kocaeli’nin desteklediği Gökhan Orhan, MYK listesine girdi

Emre Andız’ın CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığının ardından gençler, ilk defa bir genel merkez kongresinde tek vücut oldu. Mevcut Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz ve İstanbul eski İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu’nun yarıştığı kongrede Andız ve Kocaeli örgütü, Mevcut Başkan Yılmaz’ı destekledi. Kocaeli gençliği, Gökhan Orhan ve Sefa Çıtak isimlerinin genel merkeze önerirken, Gökhan Orhan, MYK’da yer buldu.

291 OY ALDI

Kocaeli delegeleri Tugay Adak, Burak Akbulut, Neslihan Merve Aktaş, Duygu Kazan, Ozan arkın, Ali Demir, Hüseyin Dinç, Bahadır Doğan, Rıza Özcan Erden, Dilara Gürbüz, Ufuk İldeniz, Dilek İlhan, Tolga Karanfil, Deniz Kartal, turgay Kılıç, Dilşah Turgut, Aziz Yahşi ve Anıl Yüksel, Yılmaz’a tam destek verirken, Emre Yılmaz’ın listesi 291 oy aldı. Diğer liste ise 211 oyda kaldı. CHP’de son olarak Gökhan Ercan MYK’das yer almıştı. Ondan sonra listeye giren Ozan Aksu ise Bolu kontenjanından listede yer bulmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.