19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bu defa Ormanya’da sergileniyor

Kültür-Sanat 04.03.2020 - 11:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bu defa Ormanya’da sergileniyor

Kocaeli’nin Yaban Hayatı bu kez Ormanya’da sergilenecek. Bu alandaki çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren ve fotoğraf sergileri büyük beğeni toplayan Ümit Malkoçoğlu’nun fotoğrafları Ormanya’da sergilenecek. Sergi, 3 Mart-3 Nisan tarihleri arasında gezilebilecek. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Ümit Malkoçoğlu şunları söyledi: “Çoğu zaman varlıklarını fark etmesek, nefes aldığımız dünya için önemlerini anlamasak da çevremizde ki yüzlerce, binlerce canlı türü ile beraber yaşıyoruz. Üstelik tüm bu canlı çeşitliliği, onların doğadaki varlıkları ve süreklilikleri doğrudan biz insanların yaşadığı, nefes aldığı dünyanın sağlığıyla yakından ilgili. Doğayı, kendi yaşadığımız dünyayı korumanın yoluysa onu ilk önce kendi yakın çevremizden başlayarak tanımak ve sevmekten geçiyor. Fotoğrafsa benim bu farkındalığın oluşması için en çok başvurduğum araçlardan. Bu kapsamda ve eğer yolunuz düşerse, Dünya Yaban Hayat günü nedeniyle Ormanya Doğal Yaşam Parkı'nda açılacak olan ve yaşadığım bölgedeki izlenimlerden oluşan "Kocaeli'nin Yaban Hayatı" isimli fotoğraf sergisini siz de ziyaret edebilirsiniz.”  

Kocaeli’nin Yaban Hayatı bu kez Ormanya’da sergilenecek. Bu alandaki çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren ve fotoğraf sergileri büyük beğeni toplayan Ümit Malkoçoğlu’nun fotoğrafları Ormanya’da sergilenecek. Sergi, 3 Mart-3 Nisan tarihleri arasında gezilebilecek.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Ümit Malkoçoğlu şunları söyledi: “Çoğu zaman varlıklarını fark etmesek, nefes aldığımız dünya için önemlerini anlamasak da çevremizde ki yüzlerce, binlerce canlı türü ile beraber yaşıyoruz. Üstelik tüm bu canlı çeşitliliği, onların doğadaki varlıkları ve süreklilikleri doğrudan biz insanların yaşadığı, nefes aldığı dünyanın sağlığıyla yakından ilgili. Doğayı, kendi yaşadığımız dünyayı korumanın yoluysa onu ilk önce kendi yakın çevremizden başlayarak tanımak ve sevmekten geçiyor. Fotoğrafsa benim bu farkındalığın oluşması için en çok başvurduğum araçlardan. Bu kapsamda ve eğer yolunuz düşerse, Dünya Yaban Hayat günü nedeniyle Ormanya Doğal Yaşam Parkı'nda açılacak olan ve yaşadığım bölgedeki izlenimlerden oluşan "Kocaeli'nin Yaban Hayatı" isimli fotoğraf sergisini siz de ziyaret edebilirsiniz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.