GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

BU DURAKLAR OTOBÜS KAÇIRTIR

Darıca 23.06.2017 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BU DURAKLAR OTOBÜS KAÇIRTIR

Darıca’da hayata geçirilen ‘Durağın Sesi’ projesiyle vatandaşlar bir yandan otobüs beklerken diğer yandan da öğrenmeye devam ediyor.

Darıca Mustafa Kemal İlkokulu tarafından hayata geçirilen “Durağın Sesi” projesi 6’ncı kez duraklarda ve durakta bekleyen vatandaşlarla buluşacak. İlk önce okul önündeki tek durakta başlayan proje, bu aydan itibaren Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Darıca'nın en işlek altı farklı durağında yer alacak. Vatandaşlar bir yandan otobüs beklerken diğer yandan da proje ile öğrenecek. Eğitimin sadece 4 duvar arasından kalmadığını gösteren proje âdeta boş zamanın düşmanı olacak.  Durağın sesi projesi hakkında bilgi veren 6. ayın sorumlusu Öğretmen Derya Kaya ”Darıca Mustafa Kemal İlkokulu olarak başlatmış olduğumuz Durağın Sesi Projesi'nin amacı, otobüs beklerken mecburi olarak boşa harcanan zamanları avantaja çevirebilmek ve okulu dört duvar arasından çıkarıp geniş kitlelere ulaşarak fayda sağlayabilmektir.” dedi. Projenin beklenenden fazla ilgi topladığını ifade eden Kaya ”Projemizin, ilk andan itibaren beklenenden daha fazla ilgi ve beğeni toplaması bizler için büyük bir gurur ve mutluluk  kaynağı olmuştur. Proje ekibi olarak projemizi geliştirip daha ilgi çekici ve yararlı hale getirebilmek için yoğun bir çaba harcamaktayız. 6. çalışmamızı sergileyeceğimiz bu ayda ise daha büyük bir mutluluk içerisindeyiz. Çünkü okulumuzun önündeki tek durakta başlayan projemiz bu aydan itibaren Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile Darıca'nın en işlek altı farklı durağında yer alacak. Bundan böyle projenin içerisinde yer alan eğitici ve  öğretici bilgilerden ayrıca eğlendiren köşelerden daha fazla kişi yararlanacak. Desteklerinden dolayı  Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Bence  bu duraklar çok otobüs kaçırtırız” diye konuştu.
Darıca’da hayata geçirilen ‘Durağın Sesi’ projesiyle vatandaşlar bir yandan otobüs beklerken diğer yandan da öğrenmeye devam ediyor.

Darıca Mustafa Kemal İlkokulu tarafından hayata geçirilen “Durağın Sesi” projesi 6’ncı kez duraklarda ve durakta bekleyen vatandaşlarla buluşacak. İlk önce okul önündeki tek durakta başlayan proje, bu aydan itibaren Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Darıca'nın en işlek altı farklı durağında yer alacak. Vatandaşlar bir yandan otobüs beklerken diğer yandan da proje ile öğrenecek. Eğitimin sadece 4 duvar arasından kalmadığını gösteren proje âdeta boş zamanın düşmanı olacak. 

Durağın sesi projesi hakkında bilgi veren 6. ayın sorumlusu Öğretmen Derya Kaya ”Darıca Mustafa Kemal İlkokulu olarak başlatmış olduğumuz Durağın Sesi Projesi'nin amacı, otobüs beklerken mecburi olarak boşa harcanan zamanları avantaja çevirebilmek ve okulu dört duvar arasından çıkarıp geniş kitlelere ulaşarak fayda sağlayabilmektir.” dedi.

Projenin beklenenden fazla ilgi topladığını ifade eden Kaya ”Projemizin, ilk andan itibaren beklenenden daha fazla ilgi ve beğeni toplaması bizler için büyük bir gurur ve mutluluk  kaynağı olmuştur. Proje ekibi olarak projemizi geliştirip daha ilgi çekici ve yararlı hale getirebilmek için yoğun bir çaba harcamaktayız. 6. çalışmamızı sergileyeceğimiz bu ayda ise daha büyük bir mutluluk içerisindeyiz. Çünkü okulumuzun önündeki tek durakta başlayan projemiz bu aydan itibaren Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile Darıca'nın en işlek altı farklı durağında yer alacak. Bundan böyle projenin içerisinde yer alan eğitici ve  öğretici bilgilerden ayrıca eğlendiren köşelerden daha fazla kişi yararlanacak. Desteklerinden dolayı  Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Bence  bu duraklar çok otobüs kaçırtırız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.