Bu fırsat bir daha gelmez!

Spor 26.02.2020 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bu fırsat bir daha gelmez!

DARICA G.B BİR AN ÖNCE BU MAÇA ODAKLANMALI

Beklenen istifa kararlarının çıkmadığı Darıca G.B’de gözler hayati Altındağ Belediyespor maçına çevrildi. Rakiplerinin birbirleriyle oynayacağı haftada kazanarak 12 haftalık kabusa son verme şansı elinde bulunan sarı yeşilliler, bir an önce bu maça odaklanmak zorunda. 7-2’lik Nazilli Belediyespor yenilgisinin travmasını yaşayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Pazar günü belki de bir sezona bedel bir maça çıkacak. Ligde kalma yolunda sahasında Altındağ Belediyespor karşısında hayati bir maça çıkacak olan sarı yeşilliler, rakiplerinin birbirleriyle oynayacağı haftadan kazançlı çıkma adına bu maçı mutlak kazanmak zorunda. Sarı yeşilliler, Modafen-Yeşilyurt ve Halide Edip Adıvarspor-Yozgatspor 1959 maçlarının yanı sıra, Gölcükspor ve Batman Petrolspor’un deplasmanda oynayacağı haftada, iç saha avantajını kullanarak rakipleriyle arasındaki puan farkını açıp nefes alabilir. 12 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Darıca G.B A.Ş, olası bir galibiyetle Altındağ Belediyespor ile arasındaki puan farkını 7’ye yükseltip kümede kalma yolunda önemli bir avantajı lehine çevirecek.
DARICA G.B BİR AN ÖNCE BU MAÇA ODAKLANMALI

Beklenen istifa kararlarının çıkmadığı Darıca G.B’de gözler hayati Altındağ Belediyespor maçına çevrildi. Rakiplerinin birbirleriyle oynayacağı haftada kazanarak 12 haftalık kabusa son verme şansı elinde bulunan sarı yeşilliler, bir an önce bu maça odaklanmak zorunda.

7-2’lik Nazilli Belediyespor yenilgisinin travmasını yaşayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Pazar günü belki de bir sezona bedel bir maça çıkacak. Ligde kalma yolunda sahasında Altındağ Belediyespor karşısında hayati bir maça çıkacak olan sarı yeşilliler, rakiplerinin birbirleriyle oynayacağı haftadan kazançlı çıkma adına bu maçı mutlak kazanmak zorunda. Sarı yeşilliler, Modafen-Yeşilyurt ve Halide Edip Adıvarspor-Yozgatspor 1959 maçlarının yanı sıra, Gölcükspor ve Batman Petrolspor’un deplasmanda oynayacağı haftada, iç saha avantajını kullanarak rakipleriyle arasındaki puan farkını açıp nefes alabilir. 12 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Darıca G.B A.Ş, olası bir galibiyetle Altındağ Belediyespor ile arasındaki puan farkını 7’ye yükseltip kümede kalma yolunda önemli bir avantajı lehine çevirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.