BU GURUR SEYYAH AYDOĞDU’NUN

Spor 09.09.2019 - 16:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

BU GURUR SEYYAH AYDOĞDU’NUN

Balıkesir’de yapılan Türkiye Karate şampiyonasında Gebze’li Kareteci Seyyah Aydoğdu yıldızlar kategorisinde Türkiye ikincisi olarak gururumuz oldu. Şamdan’lı sporcu rakiplerini birbir geçerek finale yükselmeyi başardı. Finalde başarılı bir maç çıkaran Seyyah şansız puanlar kaybederek yıldızlarda gümüş madalyanın sahibi oldu.  GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU  Karatenin yanı sıra aktif olarak futbolda oynayan Seyyah Aydoğdu eğitim gördüğü Altınordu Gebze Futbol Okulu’nu da gururlandıracak bir davranışa imza attı. Geçtiğimiz hafta Altınordu Gebze Futbol Okulu ile 41 Karadeniz Sportif Faaliyetler arasında oynanan maçta takımı adına atılan golü eline çarptığı gerekçesiyle iptal ettiren Seyyah karakteriyle de tam not aldı. Sporcunun; zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı tarafıyla da örnek olan altın sporcu bu alanda büyük bir taktir kazanarak gönüllerin şampiyonu oldu.

Balıkesir’de yapılan Türkiye Karate şampiyonasında Gebze’li Kareteci Seyyah Aydoğdu yıldızlar kategorisinde Türkiye ikincisi olarak gururumuz oldu. Şamdan’lı sporcu rakiplerini birbir geçerek finale yükselmeyi başardı. Finalde başarılı bir maç çıkaran Seyyah şansız puanlar kaybederek yıldızlarda gümüş madalyanın sahibi oldu. 

GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU 

Karatenin yanı sıra aktif olarak futbolda oynayan Seyyah Aydoğdu eğitim gördüğü Altınordu Gebze Futbol Okulu’nu da gururlandıracak bir davranışa imza attı. Geçtiğimiz hafta Altınordu Gebze Futbol Okulu ile 41 Karadeniz Sportif Faaliyetler arasında oynanan maçta takımı adına atılan golü eline çarptığı gerekçesiyle iptal ettiren Seyyah karakteriyle de tam not aldı. Sporcunun; zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı tarafıyla da örnek olan altın sporcu bu alanda büyük bir taktir kazanarak gönüllerin şampiyonu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.