Bu hafta hava nasıl olacak?

Kocaeli 16.01.2017 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bu hafta hava nasıl olacak?

Geçtiğimiz haftalarda bölgemizi etkisi altına alan kar yağışının ardından güneşli hava birkaç gün etkili olmuş ve sıcaklık, mevsim normallerinin üstüne çıkmıştı. Güneşli hava dün yerini yağmura bıraktı.

  Peki ilerleyen günlerde bölgemizi nasıl bir hava bekliyor, kar tekrar geri dönecek mi? Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan hava tahmin raporuna göre bölgemiz, yeni haftaya yağmur ile girecek. Sıcaklık, en düşük 3, en yüksek 7 derece olarak hissedilecek. 17 Ocak Salı günü de yağmur sürecek ve sıcaklık daha da artacak. Salı günü en düşük sıcaklık 4, en yüksek sıcaklık ise 12 derece olacak. Yağmur yağışının devam edeceği 18 Ocak Çarşamba günü ise sıcaklık en düşük 4, en yüksek 10 derece olarak hissedilecek. 19 Ocak Perşembe günü ise karla karışık yağmurun etkisiyle sıcaklıklar düşüşe geçecek. Perşembe günü en düşük sıcaklık 1, en yüksek sıcaklık ise 4 derece olacak.  
Geçtiğimiz haftalarda bölgemizi etkisi altına alan kar yağışının ardından güneşli hava birkaç gün etkili olmuş ve sıcaklık, mevsim normallerinin üstüne çıkmıştı. Güneşli hava dün yerini yağmura bıraktı.
 


Peki ilerleyen günlerde bölgemizi nasıl bir hava bekliyor, kar tekrar geri dönecek mi? Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan hava tahmin raporuna göre bölgemiz, yeni haftaya yağmur ile girecek. Sıcaklık, en düşük 3, en yüksek 7 derece olarak hissedilecek. 17 Ocak Salı günü de yağmur sürecek ve sıcaklık daha da artacak. Salı günü en düşük sıcaklık 4, en
yüksek sıcaklık ise 12 derece olacak. Yağmur yağışının devam edeceği 18 Ocak Çarşamba günü ise sıcaklık en düşük 4, en yüksek 10 derece
olarak hissedilecek. 19 Ocak Perşembe günü ise karla karışık yağmurun etkisiyle sıcaklıklar düşüşe geçecek. Perşembe günü en düşük sıcaklık 1, en yüksek sıcaklık ise 4 derece olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.