19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bu hesapta yoktu! 0-1

Spor 01.12.2019 - 17:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bu hesapta yoktu! 0-1

Darıca Gençlerbirliği A.Ş düşüşte. Sarı yeşilliler evinde ağırladığı Osmaniyespor’a 1-0 yenilerek bu sezonki 5.yenilgisini aldı. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan mücadeleye iyi başlayan sarı yeşilli ekibimiz baskılı bir oyun oynasa da aradığı net gol pozisyonlarını bulmakta güçlük çekti. 25.dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline geçiren konuk ekip gol arayan taraf olurken, temsilcimiz zorlandığı bir bölüm geçirdi. 37.dakikada savunmamızın hatasını değerlendiren Tayfun Gümüşoğlu, Osmaniyespor’u 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın hakemi Doğu Yılmaz’ın verdiği tartışmalı kararlarla ile sinir harbi geçen ilk yarının son bölümünden gol sesi çıkmadı ve konuk ekip devreye 1-0 öne girdi. AHMET VE FAİK’LE GOLE YAKLAŞTIK Mücadelenin ikinci yarısına baskılı başlayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, sağlı sollu ataklarla gol aradı. Ahmet Kutluer ve oyuna sonradan giren Faik Duran ile iki net gol pozisyonunu cömertçe harcayan sarı yeşilliler, saç baş yoldurttu. Mücadelenin son bölümünde rakip kalede yoğun baskı kuran Darıca G.B’nin gol çabası sonuç vermedi karşılaşma konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu sonucun ardından lider Karacabey Belediyespor ile arasındaki puan farkı 5’e çıkan sarı yeşilliler, haftayı 4.sırada tamamladı. Darıca G.B gelecek hafta deplasmanda Karacabey’e konuk olacak.

Darıca Gençlerbirliği A.Ş düşüşte. Sarı yeşilliler evinde ağırladığı Osmaniyespor’a 1-0 yenilerek bu sezonki 5.yenilgisini aldı. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan mücadeleye iyi başlayan sarı yeşilli ekibimiz baskılı bir oyun oynasa da aradığı net gol pozisyonlarını bulmakta güçlük çekti. 25.dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline geçiren konuk ekip gol arayan taraf olurken, temsilcimiz zorlandığı bir bölüm geçirdi. 37.dakikada savunmamızın hatasını değerlendiren Tayfun Gümüşoğlu, Osmaniyespor’u 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın hakemi Doğu Yılmaz’ın verdiği tartışmalı kararlarla ile sinir harbi geçen ilk yarının son bölümünden gol sesi çıkmadı ve konuk ekip devreye 1-0 öne girdi.

AHMET VE FAİK’LE GOLE YAKLAŞTIK

Mücadelenin ikinci yarısına baskılı başlayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, sağlı sollu ataklarla gol aradı. Ahmet Kutluer ve oyuna sonradan giren Faik Duran ile iki net gol pozisyonunu cömertçe harcayan sarı yeşilliler, saç baş yoldurttu. Mücadelenin son bölümünde rakip kalede yoğun baskı kuran Darıca G.B’nin gol çabası sonuç vermedi karşılaşma konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu sonucun ardından lider Karacabey Belediyespor ile arasındaki puan farkı 5’e çıkan sarı yeşilliler, haftayı 4.sırada tamamladı. Darıca G.B gelecek hafta deplasmanda Karacabey’e konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.