“BU İŞİN SİYASETİ OLMAZ”

Gebze 12.10.2017 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“BU İŞİN SİYASETİ OLMAZ”

CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallerinin tapu sorunu için vatandaşlarla buluştu

Gebze Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerinin 2B tapu sorununa el atan Kocaeli Milletvekilli Fatma Kaplan Hürriyet, vatandaşlarla buluştu. Hürriyet, tapu sorunu için “O tapular çekmeceden çıkacak. Seçimlerden önce verilen tapu sözleri tutulacak. Bu işin başka çözüm yolu yok. “dedi. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Meclis çalışmalarına ara vererek, tapu sorunu devam eden Yavuz Selim ve Hürriyet mahallesinde ki vatandaşlarla buluştu. Mutlu Düğün Salonu’nda düzenlenen programa vatandaşların katılımı yoğun oldu.  Mahalle sakinlerine bir konuşma yapan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, “Halkın sorun ve sıkıntıları üzerinden siyaset yapılmaz. Amacımız insanların yarasına merhem olmak. Sesine ses olup gücüne güç katabilmek. Biz siyasetçilerin en önemli görevi her soruna önce vicdanla, insanlıkla yaklaşabilmek. Ben aynı zamanda hukukçuyum ve aynı zamanda adalet duygusu yüksek bir hukukçuyum. O yüzden insanların dişinden tırnağından arttırarak, başını sokacağı evler yapıp, sonra da birilerinin keyfi hareket ve kararlarıyla, ‘Ben yaptım oldu’ mantığıyla ‘İşgalcisiniz, rantçısınız, müşterisiniz’ demek kimsenin haddi de hakkı da değildir. HAKKINIZI ALIN YETER Kim yaparsa yapsın; CHP de yapsa AK Parti’ de yapsa yanlış yanlıştır. Bu işin siyaseti olmaz. ‘Kaç kişi bize oy verdi vermedi’ meselesiyle ilgilenmiyorum. ‘Bundan sonra bize kaç kişi oy verecek’, çok net söylüyorum bununla da ilgilenmiyorum.  Siz hakkınızı alın. Bir kişi bile bize, ‘Allah razı olsun’ desin, yeter. Sizin hak ve hukukunuzu alabilecek şekilde sonuca ermesi hepimizin temennisi. Basında gördüğümde; sayın başkanlarımdan teknik ve son duruma dair bilgi aldığımızda yine meclis kürsüsünden dile getirdim. TAPULAR ÇEKMECEDEN ÇIKACAK Madem buradaki, yereldeki beyler görmüyorlar, bari yukarıdaki yönetenler görsün istedim. Çünkü kendim dâhil hiçbirimizin koltuğu, belediye başkanlarının koltuğu babalarının malı değildir. Kocaeli halkınındır. O yüzden hepimiz, bütün yönetenler, halkı temsil etmek için seçilmiş bütün siyasetçiler görevini yapmak zorundadır. Bu insanlar meşru bu insanlar haklı. O tapular çekmeceden çıkacak. Seçimlerden önce verilen tapu sözleri tutulacak. Bu işin başka çözüm yolu yok. “dedi. 
CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallerinin tapu sorunu için vatandaşlarla buluştu

Gebze Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerinin 2B tapu sorununa el atan Kocaeli Milletvekilli Fatma Kaplan Hürriyet, vatandaşlarla buluştu. Hürriyet, tapu sorunu için “O tapular çekmeceden çıkacak. Seçimlerden önce verilen tapu sözleri tutulacak. Bu işin başka çözüm yolu yok. “dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Meclis çalışmalarına ara vererek, tapu sorunu devam eden Yavuz Selim ve Hürriyet mahallesinde ki vatandaşlarla buluştu. Mutlu Düğün Salonu’nda düzenlenen programa vatandaşların katılımı yoğun oldu.  Mahalle sakinlerine bir konuşma yapan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, “Halkın sorun ve sıkıntıları üzerinden siyaset yapılmaz. Amacımız insanların yarasına merhem olmak. Sesine ses olup gücüne güç katabilmek. Biz siyasetçilerin en önemli görevi her soruna önce vicdanla, insanlıkla yaklaşabilmek. Ben aynı zamanda hukukçuyum ve aynı zamanda adalet duygusu yüksek bir hukukçuyum. O yüzden insanların dişinden tırnağından arttırarak, başını sokacağı evler yapıp, sonra da birilerinin keyfi hareket ve kararlarıyla, ‘Ben yaptım oldu’ mantığıyla ‘İşgalcisiniz, rantçısınız, müşterisiniz’ demek kimsenin haddi de hakkı da değildir.

HAKKINIZI ALIN YETER

Kim yaparsa yapsın; CHP de yapsa AK Parti’ de yapsa yanlış yanlıştır. Bu işin siyaseti olmaz. ‘Kaç kişi bize oy verdi vermedi’ meselesiyle ilgilenmiyorum. ‘Bundan sonra bize kaç kişi oy verecek’, çok net söylüyorum bununla da ilgilenmiyorum.  Siz hakkınızı alın. Bir kişi bile bize, ‘Allah razı olsun’ desin, yeter. Sizin hak ve hukukunuzu alabilecek şekilde sonuca ermesi hepimizin temennisi. Basında gördüğümde; sayın başkanlarımdan teknik ve son duruma dair bilgi aldığımızda yine meclis kürsüsünden dile getirdim.

TAPULAR ÇEKMECEDEN ÇIKACAK

Madem buradaki, yereldeki beyler görmüyorlar, bari yukarıdaki yönetenler görsün istedim. Çünkü kendim dâhil hiçbirimizin koltuğu, belediye başkanlarının koltuğu babalarının malı değildir. Kocaeli halkınındır. O yüzden hepimiz, bütün yönetenler, halkı temsil etmek için seçilmiş bütün siyasetçiler görevini yapmak zorundadır. Bu insanlar meşru bu insanlar haklı. O tapular çekmeceden çıkacak. Seçimlerden önce verilen tapu sözleri tutulacak. Bu işin başka çözüm yolu yok. “dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.