“Bu kadar saçmalamanız neden?”

Siyaset 27.10.2020 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Bu kadar saçmalamanız neden?”

İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nın resmi sosyal medya hesabından İyi Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın gönderisine “Aytun Bey, biz partideki sorun parti içinde kalsın diye sizleri bir şekilde desteklerken hala bu kadar saçmalamanız neden” yorumu yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İyi Parti'ye kuruluşunun 3. yıl dönümünü nedeniyle kutlama mesajı göndermesi ittifak tartışmalarını daha da alevlendirdi. Parti yönetimi ile ayrılığa düşen ve istifa edeceği iddiaları sıkça dile getirilen İyi Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Erdoğan’ın mesajı için “Her satırı üzerinde adeta birlikte çalışılmış. Zaman çok hızlı işliyor. Ve haklılığım ortaya çıkıyor, çıkacak. Son kurultayda makas değişikliği yapıldı.” değerlendirmesi yaptı. VARSAYIMLARINIZA DEVAM EDİYORSUNUZ İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nın resmi sosyal medya hesabından ise İyi Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın gönderisine yorum yapıldı. Yapılan yorumda, “İyi Parti, Erdoğan’ın yanında, Cumhur İttifakı’nın içinde yer alacağını açıkladığı anda tüm tabanını, tüm kadrolarını ve en önemlisi de ortaya çıkış iddiasını kaybeder, bunu 3 yaşındaki çocuk bile biliyor Sayın Çıray. Siz de biliyorsunuz ama varsayımlarla devam ediyorsunuz hala” ifadelerine yer verildi. GRUP TOPLANTILARINA GİTSEYDİNİZ… Partideki sorunların parti içinde kalması gerektiğine burgu yapılarak İyi Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’a seslenilen bir başka paylaşımda ise, “Aytun Bey, biz partideki sorun parti içinde kalsın diye sizleri bir şekilde desteklerken hala bu kadar saçmalamanız neden? İyi Parti Millet İttifakı’nda muhalefeti sürdürüyor, sn. Akşener’in çizgisi ortada, grup toplantılarına gitseniz bir şeylerden haberiniz olurdu zaten” denildi. Öte yandan İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yorumların İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü tarafından yapılıp yapılmadığı merak konusu oldu.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nın resmi sosyal medya hesabından İyi Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın gönderisine “Aytun Bey, biz partideki sorun parti içinde kalsın diye sizleri bir şekilde desteklerken hala bu kadar saçmalamanız neden” yorumu yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İyi Parti'ye kuruluşunun 3. yıl dönümünü nedeniyle kutlama mesajı göndermesi ittifak tartışmalarını daha da alevlendirdi. Parti yönetimi ile ayrılığa düşen ve istifa edeceği iddiaları sıkça dile getirilen İyi Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Erdoğan’ın mesajı için “Her satırı üzerinde adeta birlikte çalışılmış. Zaman çok hızlı işliyor. Ve haklılığım ortaya çıkıyor, çıkacak. Son kurultayda makas değişikliği yapıldı.” değerlendirmesi yaptı.

VARSAYIMLARINIZA DEVAM EDİYORSUNUZ

İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nın resmi sosyal medya hesabından ise İyi Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın gönderisine yorum yapıldı. Yapılan yorumda, “İyi Parti, Erdoğan’ın yanında, Cumhur İttifakı’nın içinde yer alacağını açıkladığı anda tüm tabanını, tüm kadrolarını ve en önemlisi de ortaya çıkış iddiasını kaybeder, bunu 3 yaşındaki çocuk bile biliyor Sayın Çıray. Siz de biliyorsunuz ama varsayımlarla devam ediyorsunuz hala” ifadelerine yer verildi.

GRUP TOPLANTILARINA GİTSEYDİNİZ…

Partideki sorunların parti içinde kalması gerektiğine burgu yapılarak İyi Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’a seslenilen bir başka paylaşımda ise, “Aytun Bey, biz partideki sorun parti içinde kalsın diye sizleri bir şekilde desteklerken hala bu kadar saçmalamanız neden? İyi Parti Millet İttifakı’nda muhalefeti sürdürüyor, sn. Akşener’in çizgisi ortada, grup toplantılarına gitseniz bir şeylerden haberiniz olurdu zaten” denildi. Öte yandan İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yorumların İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü tarafından yapılıp yapılmadığı merak konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.