19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bu Kaymakamın yaptığı kul hakkına girer mi?

Çayırova 18.01.2017 - 19:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bu Kaymakamın yaptığı kul hakkına girer mi?

Müftülere, hocalara soruyorum Bu Kaymakamın yaptığı kul hakkına girer mi? Çayırova Kaymakamı olarak atanan ama halen görevine başlamayan Mustafa Hotman. Kendisi  hala Ankara’da …Etimesgut Kaymakam Vekili ve aynı zamanda Ankara Vali yardımcısı… Her iki daireden de 10 günlük rapor aldı. İkinci 10 günlük raporu bu akşam itibari ile son buldu. Yani yarın mesaisi başında olması gerekiyor. Mesainde başlayacağı daire ise Çayırova Kaymakamlığı… Rapor alma nedeni ise gözünden rahatsızlığı olması ile ilgili bir durum.Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi göndeririz. ..Ancak sıkıntı ettiğimiz konu şu…Darıca Farabi Devlet Hastanesi, Fatih Devlet Hastanesi ve özel göz hastanelerimizle bölgemiz sağlık kuruluşları açısından gayet önemli bir sıralamada… Keşke gelse Çayırova’da ki görevi başına ve sağlık sorunlarına ilişkin raporunu burada sağlasa…Bu işi Ankara’da yaptığı sürece biz kendisinin Çayırova’ya gelmek istemediğini ve gelmek istemediği için üst üste bu 10 günlük raporları aldığı düşüncesine giriyoruz. Çayırova’nın stratejik bir iki özelliğinden bahsetmek isterim. Ama beni bölgemiz insanları bağışlasın. Onlar için değil bunu Çayırova’ya gelmek istemeyen Sayın Hotman bilsin diye yazmak istiyorum. Artık Çayırova’yı nasıl anlattıysalar onlara… Çayırova iki havalimanından birine 15 dakika diğerine 1 saat uzaklıkta…. Sahillere 7-8 dakika uzaklıkta. İstanbul’a sınır bir ilçe. Kocaeli’ye makam aracı ile 20 dakikadan daha uzak mesafede değil. Sadece ülkenin değil dünyanın en önemli ticaret, sanayi ve bunlara bağlı marka firmaları barındıran, OSB’leri ile model bir kent. Belki sosyal hayatın yüksek hareketlilikte olduğunu söyleyemesekte bu hareketliliklerin bulunduğu tüm merkezlere dakika bazında yakınlığı söz konusu. Gönüllü olarak terör olayların yoğun olduğu il ve ilçelere atama isteyen kaymakamlarımızı göz önünde bulundurduğumuzda, hele de bu kaymakamlarımız arasında şehit olanların varlığını da hatırladığımızda Sayın Hotman’ın Çayırova’yı nasıl bir yer olarak biliyor olduğunu yada birilerinin nasıl tanıttığını çok merak ediyorum… Aylardır Darıca Kaymakamı Ömer araman aynı zamanda Çayırova Kaymakamlığına vekalet ederek inanılması güç bir performans gösteriyor. Öyle adı Çayırova Kaymakam Vekeleti olarak değil hakkını vererek, adeta asil kaymakam gibi Çayırova’da girmediği çıkmadığı kapı kalmıyor. Çayırova ile Darıca’yı tek ilçe yapmış gibi her sokağa her çocuğa, her derneğe, her derde koşturup duruyor. Şimdi sayın müftülerimize, din bilgisi eğitimcilerine sormak isterim. Çayırova’nın kaymakamı, görevine raporlar alarak işbaşı yapmayıp, Darıca kaymakamı Ömer Karaman’ın iki ilçede harıl harıl çalışmasında kul hakkı var mıdır, yok mudur? Terör bölgelerine gönüllü atanan ve içlerinde şehit olan kaymakamlarımızı düşündüğümüzde, Çayırova’ya gelmek istemeyen bir kaymakamı kul hakkıyla muhatap oluyormudur olmuyor mudur?    

Müftülere, hocalara soruyorum

Bu Kaymakamın yaptığı kul hakkına girer mi?

Çayırova Kaymakamı olarak atanan ama halen görevine başlamayan Mustafa Hotman.

Kendisi  hala Ankara’da …Etimesgut Kaymakam Vekili ve aynı zamanda Ankara Vali yardımcısı…

Her iki daireden de 10 günlük rapor aldı.

İkinci 10 günlük raporu bu akşam itibari ile son buldu. Yani yarın mesaisi başında olması gerekiyor.

Mesainde başlayacağı daire ise Çayırova Kaymakamlığı…

Rapor alma nedeni ise gözünden rahatsızlığı olması ile ilgili bir durum.Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi göndeririz. ..Ancak sıkıntı ettiğimiz konu şu…Darıca Farabi Devlet Hastanesi, Fatih Devlet Hastanesi ve özel göz hastanelerimizle bölgemiz sağlık kuruluşları açısından gayet önemli bir sıralamada…
Keşke gelse Çayırova’da ki görevi başına ve sağlık sorunlarına ilişkin raporunu burada sağlasa…Bu işi Ankara’da yaptığı sürece biz kendisinin Çayırova’ya gelmek istemediğini ve gelmek istemediği için üst üste bu 10 günlük raporları aldığı düşüncesine giriyoruz.

Çayırova’nın stratejik bir iki özelliğinden bahsetmek isterim. Ama beni bölgemiz insanları bağışlasın. Onlar için değil bunu Çayırova’ya gelmek istemeyen Sayın Hotman bilsin diye yazmak istiyorum. Artık Çayırova’yı nasıl anlattıysalar onlara… Çayırova iki havalimanından birine 15 dakika diğerine 1 saat uzaklıkta…. Sahillere 7-8 dakika uzaklıkta. İstanbul’a sınır bir ilçe. Kocaeli’ye makam aracı ile 20 dakikadan daha uzak mesafede değil. Sadece ülkenin değil dünyanın en önemli ticaret, sanayi ve bunlara bağlı marka firmaları barındıran, OSB’leri ile model bir kent. Belki sosyal hayatın yüksek hareketlilikte olduğunu söyleyemesekte bu hareketliliklerin bulunduğu tüm merkezlere dakika bazında yakınlığı söz konusu.

Gönüllü olarak terör olayların yoğun olduğu il ve ilçelere atama isteyen kaymakamlarımızı göz önünde bulundurduğumuzda, hele de bu kaymakamlarımız arasında şehit olanların varlığını da hatırladığımızda Sayın Hotman’ın Çayırova’yı nasıl bir yer olarak biliyor olduğunu yada birilerinin nasıl tanıttığını çok merak ediyorum…

Aylardır Darıca Kaymakamı Ömer araman aynı zamanda Çayırova Kaymakamlığına vekalet ederek inanılması güç bir performans gösteriyor. Öyle adı Çayırova Kaymakam Vekeleti olarak değil hakkını vererek, adeta asil kaymakam gibi Çayırova’da girmediği çıkmadığı kapı kalmıyor.

Çayırova ile Darıca’yı tek ilçe yapmış gibi her sokağa her çocuğa, her derneğe, her derde koşturup duruyor.

Şimdi sayın müftülerimize, din bilgisi eğitimcilerine sormak isterim. Çayırova’nın kaymakamı, görevine raporlar alarak işbaşı yapmayıp, Darıca kaymakamı Ömer Karaman’ın iki ilçede harıl harıl çalışmasında kul hakkı var mıdır, yok mudur?

Terör bölgelerine gönüllü atanan ve içlerinde şehit olan kaymakamlarımızı düşündüğümüzde, Çayırova’ya gelmek istemeyen bir kaymakamı kul hakkıyla muhatap oluyormudur olmuyor mudur?

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.