Bu köyde ‘futbol’ aşkı var

Spor 21.08.2019 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bu köyde ‘futbol’ aşkı var

Gebze’ye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Duraklı Köyü’nde futbol engel tanımıyor. Atıl durumda bulunan sahalarının sentetik çim ile maç yapılabilir bir hale getirilmesini daha önce yetkililere duyuran Duraklılı gençler, yapılan çalışmalarla en azından düzgün bir zemine kavuşan toprak sahada futbol hasretini dindiriyorlar. Bu doğrultuda Sedat Yavuz öncülüğünde kurulan Duraklı futbol takımı, geçtiğimiz günlerde komşu köy Ovacık’ı dostluk maçında ağırladı. ‘Dostluğun ve kardeşliğin’ damga vurduğu karşılaşmada Ovacık’ı çiçekler ile karşılayan Duraklı, rakibi ile birlikte izleyenlere futbol ziyafeti sundu. Sahanın toprak olması ‘eski amatör maçların’ havasını andırırken, iki köy halkı da bu buluşmaya tanıklık ederek birlik ve beraberliklerini pekiştirdi.       YAVUZ: DAHA AKTİF OLACAĞIZ Gebzespor tribünlerinden tanıdığımız Sedat Yavuz, toprak zeminde olsa kendi sahalarında maç oynayabilecek duruma gelmelerinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Futbolun güzelliklerinin şimdiden Duraklı gençliğine yansıdığını belirten Yavuz, “Gençlerimiz kahve gibi alışkanlıklarını bırakıp futbol oynamaya yöneldi. Bizim de amacımız, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktı. Köyümüz futbolda daha aktif olacak. Hedefimiz federe olup, resmi maçlar oynamak. İnşallah o günleri de göreceğiz” dedi.  
Gebze’ye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Duraklı Köyü’nde futbol engel tanımıyor. Atıl durumda bulunan sahalarının sentetik çim ile maç yapılabilir bir hale getirilmesini daha önce yetkililere duyuran Duraklılı gençler, yapılan çalışmalarla en azından düzgün bir zemine kavuşan toprak sahada futbol hasretini dindiriyorlar. Bu doğrultuda Sedat Yavuz öncülüğünde kurulan Duraklı futbol takımı, geçtiğimiz günlerde komşu köy Ovacık’ı dostluk maçında ağırladı. ‘Dostluğun ve kardeşliğin’ damga vurduğu karşılaşmada Ovacık’ı çiçekler ile karşılayan Duraklı, rakibi ile birlikte izleyenlere futbol ziyafeti sundu. Sahanın toprak olması ‘eski amatör maçların’ havasını andırırken, iki köy halkı da bu buluşmaya tanıklık ederek birlik ve beraberliklerini pekiştirdi.
 
 
 
YAVUZ: DAHA AKTİF OLACAĞIZ
Gebzespor tribünlerinden tanıdığımız Sedat Yavuz, toprak zeminde olsa kendi sahalarında maç oynayabilecek duruma gelmelerinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Futbolun güzelliklerinin şimdiden Duraklı gençliğine yansıdığını belirten Yavuz, “Gençlerimiz kahve gibi alışkanlıklarını bırakıp futbol oynamaya yöneldi. Bizim de amacımız, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktı. Köyümüz futbolda daha aktif olacak. Hedefimiz federe olup, resmi maçlar oynamak. İnşallah o günleri de göreceğiz” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.