“Bu parkın hali sizleri utandırmıyor mu?”

Siyaset 18.09.2020 - 12:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Bu parkın hali sizleri utandırmıyor mu?”

BİLİKLİ, DİLOVASI BELEDİYESİ YETKİLİLERİNE SESLENDİ;

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, Dilovası Turgut Özal Mahallesi’nde bulunan parkın videosunu paylaşarak, “Peki bu parkın hali sizleri utandırmıyor mu? Burada çocuğunu gönül rızası ile oynatacak kimseyi bulamazsınız” dedi. Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, Turgut Özal Mahallesi’nde bulunan tek parkı ziyaret ederek parkın içler acısı halini gözler önüne serdi. Uzun süredir herhangi bir temizleme işleminden geçmeyen, kamelyaları kırık, parkta çocukların yara almamaları için dizayn edilen kauçuk yüzeyin neredeyse tamamı tahrip olmuş, çocuklar için yapılan ancak bir süredir tamiratı yapılmayan hasarlı oyun gruplarını çektiği video ile gündeme getirdi. Belediye yetkililerine seslenen Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e de çok sert sözlerle yüklendi. SADECE BİR ÇOCUK PARKI VAR Bilikli yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Çocuklara değer veren başkan! Öyle mi? Gelin hep beraber Turgut Özal Mahallesi’ndeki parka göz atalım. Daha önce medyaya boy boy fotoğraflar verip şov yapan belediye başkanı, arabasını satıp çocuklara kırtasiye malzemesi almasıyla gündeme gelmişti. Diğer yandan dönüp Turgut Özal Mahallemize bakalım. Kömürcüler ve pislik akan bir derenin arasına sıkışmış emekçi bir mahallemiz. Adeta sanayinin sillesini yemiş. Bu güzide mahallemizde 50 metrekare alana sahip sadece bir adet çocuk parkı var. Evet, yanlış duymadınız bir! Rakamla 1. DİLOVASI’NIN HALİ GÖZ ÖNÜNDEDİR Çocuklara verdiği değerle gündeme gelen fotojenik başkanımız acaba bu bilgiye sahip mi? Hadi diyelim ki koskoca mahalleye bir adet parkı yeterli gördünüz, peki bu yegane parkın hali sizleri utandırmıyor mu? Şu parkın haline bakın aynı diğer mahallelerde olduğu gibi rezil rüsva! Burada çocuğunu gönül rızası ile oynatacak kimseyi bulamazsınız. Belediye başkanlığı makamı reklam ve şov makamı değildir, hizmet makamıdır. Halkın sizden beklentisi çalışıp ilçeyi kalkındırmanızdır. Her gün Dilovası’nın fotoğraflarını çekip envai çeşit fotoşop programı ile düzenlediğiniz manzara fotoğraflarınız ancak dışarıdaki insanları kandırır. Dilovası’nın hali göz önündedir. Kimse kimseyi kandırmasın.
BİLİKLİ, DİLOVASI BELEDİYESİ YETKİLİLERİNE SESLENDİ;

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, Dilovası Turgut Özal Mahallesi’nde bulunan parkın videosunu paylaşarak, “Peki bu parkın hali sizleri utandırmıyor mu? Burada çocuğunu gönül rızası ile oynatacak kimseyi bulamazsınız” dedi.

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, Turgut Özal Mahallesi’nde bulunan tek parkı ziyaret ederek parkın içler acısı halini gözler önüne serdi. Uzun süredir herhangi bir temizleme işleminden geçmeyen, kamelyaları kırık, parkta çocukların yara almamaları için dizayn edilen kauçuk yüzeyin neredeyse tamamı tahrip olmuş, çocuklar için yapılan ancak bir süredir tamiratı yapılmayan hasarlı oyun gruplarını çektiği video ile gündeme getirdi. Belediye yetkililerine seslenen Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e de çok sert sözlerle yüklendi.

SADECE BİR ÇOCUK PARKI VAR

Bilikli yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Çocuklara değer veren başkan! Öyle mi? Gelin hep beraber Turgut Özal Mahallesi’ndeki parka göz atalım. Daha önce medyaya boy boy fotoğraflar verip şov yapan belediye başkanı, arabasını satıp çocuklara kırtasiye malzemesi almasıyla gündeme gelmişti. Diğer yandan dönüp Turgut Özal Mahallemize bakalım. Kömürcüler ve pislik akan bir derenin arasına sıkışmış emekçi bir mahallemiz. Adeta sanayinin sillesini yemiş. Bu güzide mahallemizde 50 metrekare alana sahip sadece bir adet çocuk parkı var. Evet, yanlış duymadınız bir! Rakamla 1.

DİLOVASI’NIN HALİ GÖZ ÖNÜNDEDİR

Çocuklara verdiği değerle gündeme gelen fotojenik başkanımız acaba bu bilgiye sahip mi? Hadi diyelim ki koskoca mahalleye bir adet parkı yeterli gördünüz, peki bu yegane parkın hali sizleri utandırmıyor mu? Şu parkın haline bakın aynı diğer mahallelerde olduğu gibi rezil rüsva! Burada çocuğunu gönül rızası ile oynatacak kimseyi bulamazsınız. Belediye başkanlığı makamı reklam ve şov makamı değildir, hizmet makamıdır. Halkın sizden beklentisi çalışıp ilçeyi kalkındırmanızdır. Her gün Dilovası’nın fotoğraflarını çekip envai çeşit fotoşop programı ile düzenlediğiniz manzara fotoğraflarınız ancak dışarıdaki insanları kandırır. Dilovası’nın hali göz önündedir. Kimse kimseyi kandırmasın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.