Bu sempozyum kaçmaz!

Darıca 11.02.2020 - 17:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bu sempozyum kaçmaz!

DARICA FİNAL OKULLARI’NDAN "VELİLER BİLGİLENİYOR, GELECEK AYDINLANIYOR" SEMPOZYUMU

DARICA FİNAL OKULLARI’NDAN "VELİLER BİLGİLENİYOR, GELECEK AYDINLANIYOR" SEMPOZYUMU Bu sempozyum kaçmaz! Darıca Final Okulları'nın geleneksel hale getirdiği "Veliler Bilgileniyor, Gelecek Aydınlanıyor" adlı sempozyumu bu yıl 3.kez gerçekleşecek. 23 Şubat Pazar günü saat 10.00’da gerçekleşecek olan sempozyumda hem öğrenciler hem de veliler bilgilenecek. Darıca Final Okulları'nın geleneksel hale gelen etkinliklerinden ve geçen yıl 2.ncisi yapılan  "Veliler Bilgileniyor, Gelecek Aydınlanıyor" başlıklı veli sempozyumunun bu yıl üçüncü defa karşımızda olacak. 23 Şubat Pazar günü gerçekleşecek olan sempozyumun başlaması saati ise 10.00.   KATILIM FAZLA OLACAK Gerçekleşecek olan Veliler Bilgileniyor, Gelecek Aydınlanıyor" başlıklı veli sempozyumunda alanında uzman olan bilim insanları ve akademisyenler yer alacak. Ayrıca Final Okulları Eğitim Danışmanı Nurdoğan Arkış da konferans vererek çocuklarla etkili iletişimi değerlendirecek. Gerçekleşecek olan sempozyuma büyük ilgi ve katılım olması bekleniyor. Bu etkili ve faydalı sempozyumda hem öğrenciler hem de veliler dolu dolu bilgiler edinecekler. 3. DEFA DÜZENLENECEK Kaymakamlık makamı onayı ile gerçekleşen etkinliğe tüm okulların velileri, öğretmenleri, dernek ve STK’lar davet edilmiş durumda.  Şimdiden yerlerin ayrılması gereken bu önemli eğitim etkinliği bölgemiz eğitimi adına değer taşıyor. 23 Şubat Pazar günü saat 10.00’da gerçekleşecek olan ve geçen sene oldukça yoğun katılıma sahne olan sempozyum geçen yıl hem öğrenciler hem de velilerden tam not almış, uzun süre hafızalardaki yerini korumuştu.
DARICA FİNAL OKULLARI’NDAN "VELİLER BİLGİLENİYOR, GELECEK AYDINLANIYOR" SEMPOZYUMU

DARICA FİNAL OKULLARI’NDAN "VELİLER BİLGİLENİYOR, GELECEK AYDINLANIYOR" SEMPOZYUMU

Bu sempozyum kaçmaz!

Darıca Final Okulları'nın geleneksel hale getirdiği "Veliler Bilgileniyor, Gelecek Aydınlanıyor" adlı sempozyumu bu yıl 3.kez gerçekleşecek. 23 Şubat Pazar günü saat 10.00’da gerçekleşecek olan sempozyumda hem öğrenciler hem de veliler bilgilenecek.

Darıca Final Okulları'nın geleneksel hale gelen etkinliklerinden ve geçen yıl 2.ncisi yapılan  "Veliler Bilgileniyor, Gelecek Aydınlanıyor" başlıklı veli sempozyumunun bu yıl üçüncü defa karşımızda olacak. 23 Şubat Pazar günü gerçekleşecek olan sempozyumun başlaması saati ise 10.00.  

KATILIM FAZLA OLACAK

Gerçekleşecek olan Veliler Bilgileniyor, Gelecek Aydınlanıyor" başlıklı veli sempozyumunda alanında uzman olan bilim insanları ve akademisyenler yer alacak. Ayrıca Final Okulları Eğitim Danışmanı Nurdoğan Arkış da konferans vererek çocuklarla etkili iletişimi değerlendirecek. Gerçekleşecek olan sempozyuma büyük ilgi ve katılım olması bekleniyor. Bu etkili ve faydalı sempozyumda hem öğrenciler hem de veliler dolu dolu bilgiler edinecekler.

3. DEFA DÜZENLENECEK

Kaymakamlık makamı onayı ile gerçekleşen etkinliğe tüm okulların velileri, öğretmenleri, dernek ve STK’lar davet edilmiş durumda.  Şimdiden yerlerin ayrılması gereken bu önemli eğitim etkinliği bölgemiz eğitimi adına değer taşıyor. 23 Şubat Pazar günü saat 10.00’da gerçekleşecek olan ve geçen sene oldukça yoğun katılıma sahne olan sempozyum geçen yıl hem öğrenciler hem de velilerden tam not almış, uzun süre hafızalardaki yerini korumuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.