19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bu sene inananların senesi!

Spor 07.08.2017 - 13:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bu sene inananların senesi!

Darıca Gençlerbirliği’nin özverili yöneticisi Lokman Demirtaş, sarı yeşilli camiaya umut dolu mesajlar vererek tek gayelerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Şampiyonluğa inananlarla yola devam ettiklerini belirten Demirtaş, ‘’ Bu sene inananların senesi!’’dedi.

Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, gazetemize açıklamalarda bulunarak yeni sezon öncesinde umut dolu mesajlar verdi. Geçen sezon şanssız bir şekilde 2.Lig kapısından döndüklerini kaydeden Demirtaş, kadro kalitesi olarak 3.Lig’in üzerinde bir takım olduklarını söyledi. Yeni sezon öncesinde hem yönetim olarak, hem takım kadrosu olarak şampiyonluğa inanan isimlerle yola devam ettiklerini kaydeden Demirtaş,şöyle konuştu: ‘’TEK GAYEMİZ HALKIMIZA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ YAŞATMAK’’ ‘’Yönetim olarak tek gayemiz, Darıca Gençlerbirliği gibi önemli bir kulübü üst liglere taşıyarak Darıca halkına şampiyonluk sevinci yaşatmak. Biz bu liglerde parmakla gösterilen örnek bir kulübüz. Bu kulübü hak ettiği yere taşımak adına şampiyonluğa inanan isimlerle yola devam ediyoruz. Biz kaliteli ve karakterli oyunculardan kurulu bir takımız. Bu kaliteli kadroya önemli oyuncular katarak gücümüze güç kattığımızı düşünüyorum. İnanıyorum ki o sene bu sene olacak ve Darıca Gençlerbirliği, 9 yıldır hasretini çektiği 2.Lig’e yeniden dönecek’’dedi.
Darıca Gençlerbirliği’nin özverili yöneticisi Lokman Demirtaş, sarı yeşilli camiaya umut dolu mesajlar vererek tek gayelerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Şampiyonluğa inananlarla yola devam ettiklerini belirten Demirtaş, ‘’ Bu sene inananların senesi!’’dedi.

Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, gazetemize açıklamalarda bulunarak yeni sezon öncesinde umut dolu mesajlar verdi. Geçen sezon şanssız bir şekilde 2.Lig kapısından döndüklerini kaydeden Demirtaş, kadro kalitesi olarak 3.Lig’in üzerinde bir takım olduklarını söyledi. Yeni sezon öncesinde hem yönetim olarak, hem takım kadrosu olarak şampiyonluğa inanan isimlerle yola devam ettiklerini kaydeden Demirtaş,şöyle konuştu:

‘’TEK GAYEMİZ HALKIMIZA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ YAŞATMAK’’

‘’Yönetim olarak tek gayemiz, Darıca Gençlerbirliği gibi önemli bir kulübü üst liglere taşıyarak Darıca halkına şampiyonluk sevinci yaşatmak. Biz bu liglerde parmakla gösterilen örnek bir kulübüz. Bu kulübü hak ettiği yere taşımak adına şampiyonluğa inanan isimlerle yola devam ediyoruz. Biz kaliteli ve karakterli oyunculardan kurulu bir takımız. Bu kaliteli kadroya önemli oyuncular katarak gücümüze güç kattığımızı düşünüyorum. İnanıyorum ki o sene bu sene olacak ve Darıca Gençlerbirliği, 9 yıldır hasretini çektiği 2.Lig’e yeniden dönecek’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.