19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bu Tablo Tüm Kulüplere Örnek Olsun

Spor 08.10.2015 - 16:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bu Tablo Tüm Kulüplere Örnek Olsun

Bu Tablo Tüm Kulüplere Örnek Olsun

‘’Şeffaf bir Gebzespor’’ parolasıyla yola çıkan Kulüp Başkanı İlker Çakır, kombine kart satışlarının dökümanını yayınlamaya başladı. Kimin kaç adet ve kaç paraya kombine sattığını, kimlerin kombine kart aldığını teker teker açıklayan Başkan Çakır, Gebzespor’un kasasına ne kadar para girdiği, ne kadar para çıktığını kuruşu kuruşuna kadar açıklamaya devam edeceklerinin altını çizdi. KİM, KAÇ ADET, KAÇ PARAYA HEPSİ AÇIKLANIYOR Gebzespor’da başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana hayata geçirdiği projelerle Gebzespor camiasında çığır açan ve Gebze ailesini Gebzespor çatısı altında toplayan Kulüp Başkanı İlker Çakır, kulübün kasasına sıcak para girişi sağlanmasında önemli bir yere sahip olan kombine kart satışlarıyla ilgili resmi açıklama yaptı. Yönetim kurulu üyeleri, yakın çevresi ve taraftarlarla birlikte dört koldan kombine kart satışı yapan Gebzespor’da, kimlerin kaç adet kombine kart sattığı, kime kaç paraya sattığı ve kimlerin kombine kart satın aldığını isim isim açıkladı. KURUŞU KURUŞUNA HERKES BİLECEK Gebzespor tarihi boyunca görülmemiş bir şeffaflığı gözler önüne seren Gebzespor Başkanı İlker Çakır, kulübün kasasına ne kadar para girdiğini, paraların nerelere harcandığını önümüzdeki günlerde kapsamlı bir şekilde açıklayacağını bildirdi. Kombine kart satışlarıyla ilgili dün itibariyle resmi evrak konuşturan Başkan Çakır, listelerin bir kısmının açıklandığını ve devamının hazırlandığını söyledi. ÇAKIR: VERDİKLERİ ÜCRET EKSİK YA DA FAZLA YAZILMIŞSA BİZE ULAŞSINLAR Listede ismi olup da verdiği ücretin eksik ya da fazla yazılması halinde şahsına ya da Gebzespor yetkililerine mutlaka ulaşmalarını isteyen Başkan Çakır, ‘’Açıkladığımız listede taraftarlarımızdan kim ne kadar verdiyse o yazılıdır. Aksi bir durum olduğu taktirde kesinlikle bize ulaşsınlar. Bizim tek bir amacımız var. El birliğiyle Gebzespor’umuzun borçlarını bitirerek kulübümüzün yarınlarına ışık tutmak’’dedi. REKOR BÜLENT TURHAN’DA Öte yandan yoğun bir kombine kart satışı dönemi geçiren Gebzespor’da, gecesiyle gündüzüyle çalışan Basın Sözcüsü Bülent Turhan, rekoru kimseye bırakmadı. Turhan, 82 Bin 700 TL tutarında kombine kart satışı yaparak kulübün kasasına önemli bir para akışı sağladı. UMUT KABA’YA ÖZEL TEŞEKKÜR Çakır ayrıca Gebzeliler Derneği’nden Umut Kaba’nın da sattığı kombinelerin listesini yayınladı. 4 Bin TL tutarında kombine satan Kaba’ya Başkan Çakır uğraşlarından dolayı teşekkür etti ve aynı şekilde Umut Kaba’dan kombine alıp da listede ismi olmayanların kendisiyle irtibata geçmesini istedi. Başkan Çakır, VİP kombine alan ve reklam veren kişilerin isimlerinin de listesinin hazırlandığını ve bunu da liste halinde paylaşacağını belirtti. NOT: LİSTELERİ YARIN HEDEF GAZETESİ'NDE BULABİLİRSİNİZ
Bu Tablo Tüm Kulüplere Örnek Olsun

‘’Şeffaf bir Gebzespor’’ parolasıyla yola çıkan Kulüp Başkanı İlker Çakır, kombine kart satışlarının dökümanını yayınlamaya başladı. Kimin kaç adet ve kaç paraya kombine sattığını, kimlerin kombine kart aldığını teker teker açıklayan Başkan Çakır, Gebzespor’un kasasına ne kadar para girdiği, ne kadar para çıktığını kuruşu kuruşuna kadar açıklamaya devam edeceklerinin altını çizdi.

KİM, KAÇ ADET, KAÇ PARAYA HEPSİ AÇIKLANIYOR

Gebzespor’da başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana hayata geçirdiği projelerle Gebzespor camiasında çığır açan ve Gebze ailesini Gebzespor çatısı altında toplayan Kulüp Başkanı İlker Çakır, kulübün kasasına sıcak para girişi sağlanmasında önemli bir yere sahip olan kombine kart satışlarıyla ilgili resmi açıklama yaptı. Yönetim kurulu üyeleri, yakın çevresi ve taraftarlarla birlikte dört koldan kombine kart satışı yapan Gebzespor’da, kimlerin kaç adet kombine kart sattığı, kime kaç paraya sattığı ve kimlerin kombine kart satın aldığını isim isim açıkladı.

KURUŞU KURUŞUNA HERKES BİLECEK

Gebzespor tarihi boyunca görülmemiş bir şeffaflığı gözler önüne seren Gebzespor Başkanı İlker Çakır, kulübün kasasına ne kadar para girdiğini, paraların nerelere harcandığını önümüzdeki günlerde kapsamlı bir şekilde açıklayacağını bildirdi. Kombine kart satışlarıyla ilgili dün itibariyle resmi evrak konuşturan Başkan Çakır, listelerin bir kısmının açıklandığını ve devamının hazırlandığını söyledi.

ÇAKIR: VERDİKLERİ ÜCRET EKSİK YA DA FAZLA YAZILMIŞSA BİZE ULAŞSINLAR

Listede ismi olup da verdiği ücretin eksik ya da fazla yazılması halinde şahsına ya da Gebzespor yetkililerine mutlaka ulaşmalarını isteyen Başkan Çakır, ‘’Açıkladığımız listede taraftarlarımızdan kim ne kadar verdiyse o yazılıdır. Aksi bir durum olduğu taktirde kesinlikle bize ulaşsınlar. Bizim tek bir amacımız var. El birliğiyle Gebzespor’umuzun borçlarını bitirerek kulübümüzün yarınlarına ışık tutmak’’dedi.

REKOR BÜLENT TURHAN’DA

Öte yandan yoğun bir kombine kart satışı dönemi geçiren Gebzespor’da, gecesiyle gündüzüyle çalışan Basın Sözcüsü Bülent Turhan, rekoru kimseye bırakmadı. Turhan, 82 Bin 700 TL tutarında kombine kart satışı yaparak kulübün kasasına önemli bir para akışı sağladı.

UMUT KABA’YA ÖZEL TEŞEKKÜR

Çakır ayrıca Gebzeliler Derneği’nden Umut Kaba’nın da sattığı kombinelerin listesini yayınladı. 4 Bin TL tutarında kombine satan Kaba’ya Başkan Çakır uğraşlarından dolayı teşekkür etti ve aynı şekilde Umut Kaba’dan kombine alıp da listede ismi olmayanların kendisiyle irtibata geçmesini istedi. Başkan Çakır, VİP kombine alan ve reklam veren kişilerin isimlerinin de listesinin hazırlandığını ve bunu da liste halinde paylaşacağını belirtti.

NOT: LİSTELERİ YARIN HEDEF GAZETESİ'NDE BULABİLİRSİNİZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.