Bu ilçelerde su kesintisi yaşanacak!

04.01.2015 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Bu ilçelerde su kesintisi yaşanacak!

İstanbul'un Kağıthane ve Beyoğlu ilçelerinin bazı semtlerinde 6 Ocak'tan itibaren 20 saat süreyle su kesintisi yapılacak.

Kağıthane ve Beyoğlu'nun bazı semtlerinde 6 Ocak'tan itibaren 20 saat süreyle su kesintisi yapılacak İSKİ'dan yapılan açıklamaya göre; bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 6 Ocak 10.00 ile 7 Ocak 06.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak yerler şöyle;KESİNTİ YAPILACAK YERLER"Kağıthane; Talatpaşa ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nin alt kotları. Beyoğlu; Örnektepe, Sütlüce, Halıcıoğlu, Piripaşa, Keçecipiri, Camiikebir, Kulaksız, Kadımehmet Efendi, Küçük Piyale, Bedrettin, Çatmamesçit, Yahya Kahya ve Sururi Mehmet Efendi Mahalleleri." 
İstanbul'un Kağıthane ve Beyoğlu ilçelerinin bazı semtlerinde 6 Ocak'tan itibaren 20 saat süreyle su kesintisi yapılacak.

Kağıthane ve Beyoğlu'nun bazı semtlerinde 6 Ocak'tan itibaren 20 saat süreyle su kesintisi yapılacak İSKİ'dan yapılan açıklamaya göre; bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 6 Ocak 10.00 ile 7 Ocak 06.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak yerler şöyle;

KESİNTİ YAPILACAK YERLER


"Kağıthane; Talatpaşa ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nin alt kotları. Beyoğlu; Örnektepe, Sütlüce, Halıcıoğlu, Piripaşa, Keçecipiri, Camiikebir, Kulaksız, Kadımehmet Efendi, Küçük Piyale, Bedrettin, Çatmamesçit, Yahya Kahya ve Sururi Mehmet Efendi Mahalleleri." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.