19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bu Karda Bu Duraklar Yakışmıyor!

Darıca 08.01.2015 - 12:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Bu Karda Bu Duraklar Yakışmıyor!

Darıca'da konuşlandırılan halk otobüs duraklarının bir kısmının camlarının kırık,çatılarının sökülmüş olduğu görüldü.

Özellikle kar ve yağmur yağışlarının yoğun olduğu kış mevsiminde otobüs bekleyen vatandaşların duraklardaolumsuz etkilendiği gözlenirken vatandaşlar yetkililerden durakların bakım ve onarımların yapılmasını talep ettiler. Nenehatun mahallesi, Osmangazi mahallesi, Emek mahallesi gibi noktalarda birçok durağın kış mevsimine göre korunaklı olmadığı görüldü.   Haber/Fotoğraf : Merve ÖZDEMİR
Darıca'da konuşlandırılan halk otobüs duraklarının bir kısmının camlarının kırık,çatılarının sökülmüş olduğu görüldü.

Özellikle kar ve yağmur yağışlarının yoğun olduğu kış mevsiminde otobüs bekleyen vatandaşların duraklardaolumsuz etkilendiği gözlenirken vatandaşlar yetkililerden durakların bakım ve onarımların yapılmasını talep ettiler. Nenehatun mahallesi, Osmangazi mahallesi, Emek mahallesi gibi noktalarda birçok durağın kış mevsimine göre korunaklı olmadığı görüldü.

 

Haber/Fotoğraf : Merve ÖZDEMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.