Bülent Turhan’dan tarihi çağrı!

Spor 16.01.2017 - 13:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bülent Turhan’dan tarihi çağrı!

Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan, E.Velimeşe maçı öncesinde alarm verdi. Final niteliği taşıyan maç öncesinde dikkat çekici bir mesaj yayınlayan Turhan, ‘’Yüreği Gebze ve Gebzespor için atan herkesi Pazar günü bekliyoruz’’ dedi.

Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Turhan, ‘’Ligin ikinci yarısına 3 puanla başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi ise tüm benliğimizle belki de koca bir sezona mal olacak final niteliği taşıyan Ergene Velimeşespor maçına kilitlendik. Gebzespor’umuz için büyük önem taşıyan bu maçı kazanacağımıza dair inancımız tamdır. Pazar günü oynanacak olan Velimeşe maçına yüreği Gebze ve Gebzespor için atan herkesi bekliyoruz.  İnanıyorum ki stadımız hınca hınç dolacak ve istediğimiz 3 puanı alıp şampiyonluk yolunda dev bir adım atacağız’’dedi. TARAFTARLARA ‘SABIRLI OLALIM’ MESAJI Gebzespor taraftarlarını sabırlı olmaya davet eden Turhan, ‘’Taraftarlarımızdan beklentimiz; maçın son düdüğüne kadar sabırlı bir şekilde takımlarına destek verip, rakip takım futbolcularının olası tahriklerine kapılmamalarıdır. ‘O sene bu sene’ parolasıyla yola çıktığımız sezonda yönetimimiz, teknik ekibimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımızla birlikte kenetlenerek rakibimizi Gebze’den eli boş göndereceğimize yürekten inanıyoruz. Haydi Gebzeli sen yoksan 1 eksiğiz!’’dedi.  
Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan, E.Velimeşe maçı öncesinde alarm verdi. Final niteliği taşıyan maç öncesinde dikkat çekici bir mesaj yayınlayan Turhan, ‘’Yüreği Gebze ve Gebzespor için atan herkesi Pazar günü bekliyoruz’’ dedi.

Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Turhan, ‘’Ligin ikinci yarısına 3 puanla başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi ise tüm benliğimizle belki de koca bir sezona mal olacak final niteliği taşıyan Ergene Velimeşespor maçına kilitlendik. Gebzespor’umuz için büyük önem taşıyan bu maçı kazanacağımıza dair inancımız tamdır. Pazar günü oynanacak olan Velimeşe maçına yüreği Gebze ve Gebzespor için atan herkesi bekliyoruz.  İnanıyorum ki stadımız hınca hınç dolacak ve istediğimiz 3 puanı alıp şampiyonluk yolunda dev bir adım atacağız’’dedi.

TARAFTARLARA ‘SABIRLI OLALIM’ MESAJI

Gebzespor taraftarlarını sabırlı olmaya davet eden Turhan, ‘’Taraftarlarımızdan beklentimiz; maçın son düdüğüne kadar sabırlı bir şekilde takımlarına destek verip, rakip takım futbolcularının olası tahriklerine kapılmamalarıdır. ‘O sene bu sene’ parolasıyla yola çıktığımız sezonda yönetimimiz, teknik ekibimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımızla birlikte kenetlenerek rakibimizi Gebze’den eli boş göndereceğimize yürekten inanıyoruz. Haydi Gebzeli sen yoksan 1 eksiğiz!’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.