BUNALIMA GİRDİ EVİNİN ÇATISINDA İNTİHAR ETTİ

Dilovası 29.05.2017 - 14:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BUNALIMA GİRDİ EVİNİN ÇATISINDA İNTİHAR ETTİ

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Türel’in amcası Sadullah Türel, girdiği bunalım sonucu intihar etti. Elde edilen bilgi ve iddialara göre; Gebze Gaziler Mahallesi 1774 sokak 25 numaralı adreste ikamet eden Sadullah Türel dün gece sahur yemeğini yedikten sonra sabah namazını kılarak yattı. Yattıktan bir süre sonra yatağından kalkan Sadullah Türel, evinin çatısına çıkarak intihar etti. Evli ve 4 çocuk sahibi olan Sadullah Türel’in Gebze Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğünde çalıştığı öğrenildi. Sadullah Türel’in cenazesi bugün kılınacak olan cenaze namazının ardından Karamürsel Kızderbent köyü aile kabristanlığında defnedileceği bildirildi.

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Türel’in amcası Sadullah Türel, girdiği bunalım sonucu intihar etti.

Elde edilen bilgi ve iddialara göre; Gebze Gaziler Mahallesi 1774 sokak 25 numaralı adreste ikamet eden Sadullah Türel dün gece sahur yemeğini yedikten sonra sabah namazını kılarak yattı. Yattıktan bir süre sonra yatağından kalkan Sadullah Türel, evinin çatısına çıkarak intihar etti. Evli ve 4 çocuk sahibi olan Sadullah Türel’in Gebze Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğünde çalıştığı öğrenildi. Sadullah Türel’in cenazesi bugün kılınacak olan cenaze namazının ardından Karamürsel Kızderbent köyü aile kabristanlığında defnedileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.