Bursa’ya 20 otobüsle çıkarma

Spor 21.01.2015 - 17:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Bursa’ya 20 otobüsle çıkarma

Gebzespor’un meşhur taraftar grubu Eskiçarşı, Bursa’ya çıkarma yapmaya hazırlanıyorlar.

Ligde adım adım zirveye yürüyen Gebzespor, kritik Elmasbahçelerspor maçına odaklandı. Yönetim, futbolcu ve taraftarlar bu kritik randevuyu beklemeye başladılar. Zorlu Bursa deplasmanında 20 otobüsle yaklaşık 1000 kişiyle çıkarma yapacak olan Gebzespor taraftarları, takımlarını yalnız bırakmayacaklar. Maç günü Merinos Stadı’nda görsel şovlar yapmaya hazırlanan mor beyazlı taraftarlar, Gebzespor’a olan gönül bağlılıklaırnı bir kez daha gözler önüne serecekler. Bursa Merinos Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Gebzespor’a 1000 kişilik yerin ayrılmasının ardından, Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır Bursa temsilcisine teşekkür etti. HABER: ÇAĞLAR AKAR
Gebzespor’un meşhur taraftar grubu Eskiçarşı, Bursa’ya çıkarma yapmaya hazırlanıyorlar.

Ligde adım adım zirveye yürüyen Gebzespor, kritik Elmasbahçelerspor maçına odaklandı. Yönetim, futbolcu ve taraftarlar bu kritik randevuyu beklemeye başladılar. Zorlu Bursa deplasmanında 20 otobüsle yaklaşık 1000 kişiyle çıkarma yapacak olan Gebzespor taraftarları, takımlarını yalnız bırakmayacaklar. Maç günü Merinos Stadı’nda görsel şovlar yapmaya hazırlanan mor beyazlı taraftarlar, Gebzespor’a olan gönül bağlılıklaırnı bir kez daha gözler önüne serecekler. Bursa Merinos Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Gebzespor’a 1000 kişilik yerin ayrılmasının ardından, Gebzespor Kulübü Başkanı İlker Çakır Bursa temsilcisine teşekkür etti.

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.