Bursa Beşik gibi sallanıyor

Gebze 24.01.2015 - 13:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Bursa Beşik gibi sallanıyor

Bursa'da dün başlayan Deprem Dalgası, bugünde devam ediyor. Son depremin düne göre şiddeti 3 kat arttı.

Dün Bursa Mustafakemalpaşa'da 2.5 şiddetinde meydana gelen hafif şiddetli depremin ardından bugün Yalova, Çınarcık ve Marmara Denizi'nde sırasıyla, 1.8 ve 2.4 depreminde iki deprem daha meydana geldi. Bugün Bursa'da öğle saatlerinde meydana gelen deprem ise öncekilere göre daha şiddetliydi. İstanbul'da dahi hissedilen depremin bu kez şiddeti 4.5 olarak belirlendi.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, bugün saat 12.19'da merkez üssü Mustafakemallpaşa'ya bağlı Uğurlupınar Köyü olan 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğindeki deprem, Mustafakemalpaşa'nın yanı sıra çevre ilçeler ile Bursa kent merkezinden de hissedildi.  TEMSİLCİLERİMİZ BURSA'DA Yarın Bursa Nilüferspor ile yapacağı maç için bugünden Bursa'da kampa giren Darıca G.B ve Elmasbahçeler ile karşılaşacak olan Gebzespor'un bulunduğu Kervansaray Otel'de de depremin etkisi hissedildiği öğrenildi. Kestelspor ile yine Bursa'da oynayacak olan Çayırovaspor ise henüz bu şehire intikal etmedi.
Bursa'da dün başlayan Deprem Dalgası, bugünde devam ediyor. Son depremin düne göre şiddeti 3 kat arttı.

Dün Bursa Mustafakemalpaşa'da 2.5 şiddetinde meydana gelen hafif şiddetli depremin ardından bugün Yalova, Çınarcık ve Marmara Denizi'nde sırasıyla, 1.8 ve 2.4 depreminde iki deprem daha meydana geldi. Bugün Bursa'da öğle saatlerinde meydana gelen deprem ise öncekilere göre daha şiddetliydi. İstanbul'da dahi hissedilen depremin bu kez şiddeti 4.5 olarak belirlendi.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, bugün saat 12.19'da merkez üssü Mustafakemallpaşa'ya bağlı Uğurlupınar Köyü olan 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğindeki deprem, Mustafakemalpaşa'nın yanı sıra çevre ilçeler ile Bursa kent merkezinden de hissedildi. 

TEMSİLCİLERİMİZ BURSA'DA

Yarın Bursa Nilüferspor ile yapacağı maç için bugünden Bursa'da kampa giren Darıca G.B ve Elmasbahçeler ile karşılaşacak olan Gebzespor'un bulunduğu Kervansaray Otel'de de depremin etkisi hissedildiği öğrenildi. Kestelspor ile yine Bursa'da oynayacak olan Çayırovaspor ise henüz bu şehire intikal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.