Bursa'da ki maça 24 saat kala ameliyat oldu

Spor 23.01.2015 - 23:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Bursa'da ki maça 24 saat kala ameliyat oldu

Bursa deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek olan Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz de...

Bursa deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek olan Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Çayırovaspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Emrah çapraz bağlarından ameliyat oldu. Ameliyat olan Emrah'ı hastanede Çayırovaspor Kulüp Başkanı Vahdet Kılıç ve Yönetimi, Teknik Direktör Ensar Acar ve Ekibi, Takım kaptanıFatih karagülle ve diğer oyuncu arkadaşları ziyaret etti. HEDEF GAZETESİ olarak Emrah'a acil şifalar diliyor en kısa zamanda tekrar yeşil sağlarda görme temennilerimizi iletiriz.
Bursa deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek olan Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz de...

Bursa deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek olan Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Çayırovaspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Emrah çapraz bağlarından ameliyat oldu. Ameliyat olan Emrah'ı hastanede Çayırovaspor Kulüp Başkanı Vahdet Kılıç ve Yönetimi, Teknik Direktör Ensar Acar ve Ekibi, Takım kaptanıFatih karagülle ve diğer oyuncu arkadaşları ziyaret etti.

HEDEF GAZETESİ olarak Emrah'a acil şifalar diliyor en kısa zamanda tekrar yeşil sağlarda görme temennilerimizi iletiriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.