BÜTÜN EVİ BALKONDAN AŞAĞIYA ATTI

13.01.2015 - 13:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

BÜTÜN EVİ BALKONDAN AŞAĞIYA ATTI

Tartıştığı eşinin çocuklarıyla birlikte evi terk etmesine sinirlenen bir kişi, eşi gelmeyince evdeki eşyaları balkondan aşağı attı.

Olay, saat 02.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sille Parsana Mahallesi Beyhekim Caddesi'nde bulunan Mercan Köşk Konutları B Blokta meydana geldi. İddiaya göre, 3 çocuk sahibi Mustafa Y. (43) akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenle eşiyle tartıştı. Tartışmanın ardından dışarıya çıkan Mustafa Y. eve döndüğünde karısının çocukları da alıp evi terk ettiğini gördü. Karısının evden gitmesine sinirlenen Mustafa Y., evdeki eşyaları teker teker balkondan atmaya başladı. Komşuların polise haber vermesinin ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. ATACAK EŞYA KALMAYINCA EVİ YAKMAKLA TEHDİT ETTİ Polis, bir yandan öfkeli kocayı sakinleştirmeye çalışırken, bir yandan da eşine ulaşmaya çalıştı. Babasının evine gittiği öğrenilen kadın eve gelmek istemedi. Polis ekipleri Mustafa Y.'nin kardeşi Yasin Y.'yi arayarak ağabeyisini ikna etmesi için çağırdı. Mustafa Y. bir süre sonra olay yerine gelen kardeşine de, "Oğlum getireceksen getir” diye bağırarak kardeşini eve almadı. Bir türlü sakinleşmeyen Mustafa Y. evdeki bütün eşyaları balkondan attıktan sonra eşinin çocuklarıyla birlikte gelmemesi durumunda elindeki kibriti göstererek evi yakacağını söyledi. Amacının çocuklarının eve gelmesi olduğunu söyleyen Mustafa Y., "Çocuklarım gelecek, yarın okula gidecekler. Bu evden gitmesi gereken biri varsa o da benim” dedi. ÖFKESİ DİNMEK BİLMEDİ Mustafa Y. evdeki eşyaları balkondan attığı sırada yan taraftaki alışveriş merkezindeki sinema salonundan çıkan bazı vatandaşlar da olanı biteni izlerken, bazıları da cep telefonlarına kaydetti. Bu sırada bir gencin, ‘Mustafa abi eşyaları atacağına kendini at' demesi üzerine Mustafa Y.'nin kardeşi Yasin Y. gencin üstüne yürüdü. Polis, şahsı bölgeden uzaklaştırarak olayın büyümesine engel oldu. Öfkeli koca atacak başka eşya kalmayınca bu kez mutfaktaki tabakları ve bardakları poşetlerin içine doldurarak aşağı attı. Polisin uzun süren ikna çabaları sonunda eve giren ekipler şahsı gözaltına aldı. Binadan çıkarılarak araca bindirilen Mustafa Y., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. (İHA)
Tartıştığı eşinin çocuklarıyla birlikte evi terk etmesine sinirlenen bir kişi, eşi gelmeyince evdeki eşyaları balkondan aşağı attı.

Olay, saat 02.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sille Parsana Mahallesi Beyhekim Caddesi'nde bulunan Mercan Köşk Konutları B Blokta meydana geldi. İddiaya göre, 3 çocuk sahibi Mustafa Y. (43) akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenle eşiyle tartıştı. Tartışmanın ardından dışarıya çıkan Mustafa Y. eve döndüğünde karısının çocukları da alıp evi terk ettiğini gördü. Karısının evden gitmesine sinirlenen Mustafa Y., evdeki eşyaları teker teker balkondan atmaya başladı. Komşuların polise haber vermesinin ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

ATACAK EŞYA KALMAYINCA EVİ YAKMAKLA TEHDİT ETTİ

Polis, bir yandan öfkeli kocayı sakinleştirmeye çalışırken, bir yandan da eşine ulaşmaya çalıştı. Babasının evine gittiği öğrenilen kadın eve gelmek istemedi. Polis ekipleri Mustafa Y.'nin kardeşi Yasin Y.'yi arayarak ağabeyisini ikna etmesi için çağırdı. Mustafa Y. bir süre sonra olay yerine gelen kardeşine de, "Oğlum getireceksen getir” diye bağırarak kardeşini eve almadı. Bir türlü sakinleşmeyen Mustafa Y. evdeki bütün eşyaları balkondan attıktan sonra eşinin çocuklarıyla birlikte gelmemesi durumunda elindeki kibriti göstererek evi yakacağını söyledi. Amacının çocuklarının eve gelmesi olduğunu söyleyen Mustafa Y., "Çocuklarım gelecek, yarın okula gidecekler. Bu evden gitmesi gereken biri varsa o da benim” dedi.

ÖFKESİ DİNMEK BİLMEDİ

Mustafa Y. evdeki eşyaları balkondan attığı sırada yan taraftaki alışveriş merkezindeki sinema salonundan çıkan bazı vatandaşlar da olanı biteni izlerken, bazıları da cep telefonlarına kaydetti. Bu sırada bir gencin, ‘Mustafa abi eşyaları atacağına kendini at' demesi üzerine Mustafa Y.'nin kardeşi Yasin Y. gencin üstüne yürüdü. Polis, şahsı bölgeden uzaklaştırarak olayın büyümesine engel oldu. Öfkeli koca atacak başka eşya kalmayınca bu kez mutfaktaki tabakları ve bardakları poşetlerin içine doldurarak aşağı attı. Polisin uzun süren ikna çabaları sonunda eve giren ekipler şahsı gözaltına aldı. Binadan çıkarılarak araca bindirilen Mustafa Y., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

(İHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.